Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !
A lot of customization
Now you have a lot of customize settings in Admin Control Panel.
Don't get lost, please. You have a good idea? Tell me what you need in features.
Thank you buddy
Thank you for purchasing theme.
If you need support you can post a private message to me on Invision Community.

Pssst, you are awesome!
Sign in to follow this  
Azzy

[Model & Regulament] Cerere Lucrare

Recommended Posts

23wpsfb.jpg

 

1. Titlul topicului trebuie sa fie intitulat "Cerere - Nume - Avatar/Semnatura/Userbar/Logo".

2. Sa aveti un numar de posturi mai (unde inseamna mare sau egal) cu 50, sau in cazul in care cereti avatar + semnatura aveti nevoie de un nr cu 100 de posturi .
Aceasta regula nu se aplica Moderatorilor , persoanelor care detin statutul Membru DeLegendă si Detinatorilor de server .

3. Nu aveti voie sa cereti designerilor sau ( membrilor care raspund la cerere ) sa aleaga sa lucreze pe o poza din mai multe selectate de dumneavostra. Trebuie sa postati o singura poza pe care sa cereti sa vi se faca o diferita creatie !

4. Posturile de genul dublu-post, off topic sau +1 sunt total interzise si vor fi penalizate cu WARN

5. Cererile ce contin materiale defaimatoare sau indecente sau cu caracter pornografic precum sani, fese, zone inghinale sunt strict interzise. Penalizare cu WARN + restrictionare de a mai posta in respectiva categorie pentru un timp limitat.

6. Daca user-ul care a facut cererea nu da UP o data la 48 de ore , cererea ii va fi inchisa de catre un designer pe motivul " nu mai este interesat de cerere" !

7. Aveti voie sa dati " UP " cereri o singura data la 24 de ore!

8. Aveti voie sa cereti maxim 2 lucrari pe cerere.

9. Aveti voie sa alegeti una sau doua teme , in loc sa postati un stock (maxim doua teme , daca posati trei cererea va fi inchisa) !

10. Din momentul alegerii unei lucrari postate de cineva echipa de designeri isi asuma dreptul de a inchide topicul, doar in cazul cererilor cu o singura lucrare, in cazul in care sunt doua lucrari cel care a facut cerere isi poate alege una sa o poarte si sa astepte in continuare pe cealalta. Aveti voie sa faceti o cerere o data la 5-10 zile dupa regula: "Daca cereti o singura lucrare in cerere, asteptati 5 zile. Daca cereti 2 lucrari asteptati 10 zile". (de la momentul inchiderii topicului)

11 .Presiunile, jignirile sau parerile lipsite de bun simt facute de dvs. in cerere sunt total interzise.

12. Contactarea unui designer pentru a va rezolva cererea este interzisa. In caz ca un designer are dovezi cum ca l-ati solicitat, acela isi asuma tot dreptul de a va inchide topicul.

13. Cererile de wallpaper, pentru alte site-uri/scopuri sau pentru alti membrii sunt interzise. Puteti solicita doar lucrari ce pot fi folosite in interiorul comunitatii de catre dvs (avatare, logouri, semnaturi, userbar uri)

14. Aveti voie sa readuceti bump cererii dvs. doar prin butonul pentru bump al topicului. Daca cererea dvs. este rezolvata si nu raspundeti lucrarii in termen de 48 de ore incepand de la prima creatie primita (in caz de primiti mai mult de una), echipa de designeri isi asuma dreptul de a va inchide topicul. Daca primiti doar o singura lucrare, si nu raspundeti intr-un timp de 48 de ore, se aplica aceeasi regula.

15. In cazul imaginilor editate echipa de designeri isi asuma dreptul de a inchide topicul, avand insa obligatia de a prezenta un motiv clar pentru care au facut-o. Fiecare imagine editata va fi analizata, iar designerul respectiv va decide daca va lasa topicul deschis, sau daca-l va inchide. Imaginile ce contin watermark (cum ar fi numele site-ului de unde ati luat poza, numele fotografului care a facut poza, etc) fac exceptie de la regula, iar topicul va fi inchis din start si cel ce l-a facut va primi interdictia aferenta.

16. Nu aveti voie sa postati mesaje de genul "Iti fac eu in x minute", "Revin cu o creatie", s.a.m.d.

17. In cazul in care doriti un avatar / logo / userbanner, postarea unei imagini nu este obligatorie atat timp cat la tema imaginii se afla un raspuns concret, apropiat de ceea ce doriti, iar daca doriti o semnatura este obligatoriu sa postati o imagine ca model pentru ceea ce doriti sa va facem.

18. Este interzisa alegerea unei teme de tip '' random''. Daca nu sunteti sigur pe tema dorita, va sfatuim sa alegeti niste cuvinte cheie  '' masini '', '' femei'', '' animale '', etc.

19. In cazul in care la cererea dvs. postati sau nu o imagine si se dau mai mult de 5 lucrari, cererea va fi inchisa pe motivul ca aveti de unde alege.

20. Odata ce ati postat cererea aveti voie sa editati postul principal pana in momentul in care cineva va posta o lucrare in cererea dvs.. Dupa ce ati primit o creatie, editarea postului principal este interzisa si se sanctioneaza cu inchiderea topicului plus interdictia aferenta.

21. TEXTUL SECUNDAR TREBUIE SA CONTINA NUMELE COMUNITATII! DeLegenda/delegenda.ro etc! In caz contrar cererea va fi inchisa!

22. Topicul cererii poate fi inchis in momentul in care cel putin jumatate +1 din designeri au raspuns la cerere!

23. Nerespectarea a oricarei regula de mai sus se pedepseste prin inchiderea cererii sau alte sanctiuni precum  +1 warn, suspend sau interzicerea postarii pe o perioada limitata de timp.

24.  La cererile pentru avatar/semnătură/etc. au voie sa raspunda doar membrii cu gradul gfx.pngGFX Designers 

 

Model de cerere:

1. Tipul [avatar(forum sau steam)/semnătură/banner/grade/etc]:
2. Text principal:
3. Text secundar [delegenda.ro]:
4. Dimensiuni:
5. Stock/Render[obligatoriu]:
6. Alte precizări:

 


 

 Invidia se naște la omul fără putință care visează școala încă de când e la grădiniță.  

 2djawee.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
  • Create New...