Jump to content
Incepand cu 01.05.2020 aceasta comunitate isi va inchide portile ×
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!
Sign in to follow this  
Florin

Regulament Comunitate

Recommended Posts

Acest regulament se aplică pentru toate categoriile de membri înregistrați în comunitatea .DeLegendă.ro
Regulamentul este aplicat în toate categoriile aparținătoare forumului deoarece indiferent de grad, regulamentul este scris și respectat de toata lumea.


1. Username/profil/avatar/semnatură
1.1 User name/Display name să nu conțină cuvinte vulgare sau tentă rasistă. Să fie diferit de cel al persoanelor din echipa administrativă a forumului.
1.2 Avatarul/Semnatura să nu conțină poze pornografice/tentă rasista sau care fac referire la acte de cruzime fată de oameni/animale. Interzise sunt și imaginile de tip 'NSFW' (not safe for work) deoarece printre noi sunt și membrii ce ne vizitează de la locul de muncă ori spații publice, în această categorie se incadrează în general pozele adulte +18
1.3 Semnatura trebuie să contină doar o poza deoarece semnatura nu reprezintă o galerie de poze și wallpapers.
1.4 Este interzisă atasarea clipurilor video în semnatură.
1.5 Inregistrarea mai multor conturi de pe aceasi adresa IP (Internet Protocol) este sanctionată cu suspendarea permanenta a tuturor conturilor/stergerea contului.

2. Deschiderea unui nou topic (thread)
2.1 Asigurați-vă că sunteți în categoria potrivită înainte de a deschide un nou topic.
2.2 Folosiți-vă de 'Search' înainte de a deschide un topic deoarece este posibil să existe deja un topic cu aceași linie de subiect.
2.3 Dați un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un raspuns cât mai rapid posibil.
2.4 Nu este permisă deschiderea sau sustinerea prin postare a subiectelor (topic) ce sunt menite să stocheze informație irelevantă ca urmare încalcandu-se regulamentul privind off-topic/post-hunt etc.

Exemplu: Dacă întampini greutati la schimbarea avatarului, nu pui un titlu sec "problemă" ci pui "problemă schimbare avatar" astfel atunci când un administrator ori moderator caută problemele după cuvintele cheie "problemă" , "avatar" , "schimbare" sa iți gasească mai rapid topicul și sî te ajute.

3. Limbajul
3.1 Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea permanentă pe forum
3.2 Nu tolerăm insultarea membrilor inregistrați în comunitate indiferent de limbă (in engleză, germană, orice alta limbă). Provocarea la ceartă/injurii fiind de asemenea pedepsită cu suspendare temporară ori permanentă de la caz la caz.
3.3 Jignirea cu tentă rasista este sanctionata cu suspendare permanentă.
3.4 Sancțiunile sunt aplicate și în cazul mesajelor private (PM) din forum
3.5 Limbajul neadcvat reprezintă și cenzură partială a cuvintelor vulgare.

4. Reguli de postare
4.1 Off-topic/post-hunt/spam
4.1.1 Off-topic reprezintă un post ce nu are legatură cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis.
4.1.2 Post-hunt face referire la posturile ce au la baza cantitatea lor nu și înțelesul. Posturile ce contin un text sec ori raspunsurile "generice" se consideră post-hunt.

Exemplu: "salut" "tare" "frumos" "mișto"
Raspuns "generic" reprezintă afirmațiile ce nu sunt reale ori nu au nici o legatură cu subiectul, exemplu "Îmi place jocul, l-am jucat și e fain" poate fi considerat răspuns "generic" deoarece nu este un raspuns dezvoltat ori inconștient despre subiectul respectiv. 

4.1.3 Dacă s-a încalcat regulamentul printr-un post, cei ce vor sustine printr-un text "closed si warn" , "Ban bann" vor fi sancționati pentru post-hunt. Pentru a reclama/anunța utilizati comanda report situat sub avatarul celui pe care doriti sa il raportati.
4.1.4 Spam definește postarea excesivă într-o anumită categorie cu topicuri/posturi inutile sau cu același subiect/raspuns.

4.2 Dublu-post
4.2.1 Nu este permisă dublă-postare, utilizați butonul edit. Nu este considerată dubla-postare dacă cele două posturi au fost aplicate la un interval mai mare de 24 de ore.
4.2.2 Nu se consideră dublă-postare dacă intervalul este unul de cateva secunde deoarece se poate produce un conflict de conexiune ce are ca efect o rapidă dublă-postare.

4.3 Utilizarea excesivă/abuzivă a colors/smiley/fontsize este interzisă
4.3.1 Colors, fontsize sunt utilizate pentru a scoate in evidentă o idee, un fragment dintr-o propoziție nu pentru a "picta" orice post/subiect.
4.3.2 Membrii ce incalcă majoritate regulamentele 4.1 / 4.2 / 4.3 pot risca sanctionarea prin ștergerea partială sau totală a posturilor de pe forum estimându-se un procent de 90% spamuri. Astfel recomandăm, membrii ce incurajează Off-topic sau Post-hunt să renunțe la această idee deoarece vor avea toate posturile sterse iar timpul este pierdut.

5. Pirateria (warez)
5.1 Interzisă este deschiderea oricarui subiect despre piraterie (warez)
Urmatoarele subiecte vor duce la suspendare permanentă fară drept de apel:
Instrucțiuni, discuții sau adrese despre cum rulează un program piratat, includem și crack-urile.
Cererea sau publicarea de serial number-uri sau crack-uri.
Cererea sau publicarea de DLC-uri.
Cererea sau publicarea de trackere. (sursă torrente)
Adrese de descarcare a unor aplicații cu conținut asupra careia nu aveți drepturi de autor. (excepție adresele oficiale ce permit și lansează gratuit soft-ul lansat/creat de ei)
Reclame serverelor private sau afirmații ce susțin privatul gratuit.
Exemplu: Afirmațiile de genul, hai joacă "moka" pe www.ewkew.ro decât să joci pe oficial cu taxă lunara.

6.Reclamă\Spam
6.1 Reclama face referire la prezentarea unui site în scopul de a atrage cât mai mulți vizitatori. Orice post, semnatură, avatar sau mesaj privat de acest gen va fi sancționat cu suspendarea permanentă a membrului.
Exemplu: Intrați pe cea mai tare comunitate www.qwieojm.netos care e cea mai tare comunitate din lume!
6.2 Nu este considerată reclamă precizarea unor pagini cu scop informativ.
Exemplu: Un membru dorește să își achizitioneze o placa video iar alți membrii recomandă pagini sau magazine online în domeniu.
6.3 Adrese cu redirecționari către pagini ce prezintă niște oferte sunt interzise și duc la suspendarea temporarî ori permanentî dupa caz, în această categorie sunt incluse ți adresele de referintă către jocurile directe în browser.
Exemplu: Dă click să castigi un iphone, Fă bani pe net cu click

7. Report
7.1 Utilizați funcția report în cazurile încălcării regulamentului ori considerării unei nedreptați în caz de sancționare. Neconformarea duce la ignorarea problemei și nerezolvarea ei.
7.2 Reportul nu reprezintă mesajele private către echipa administrativă, nu utilizați functia de report dacă nu întampinați cu adevarat o problemă.

8. Regulamente pe secțiune
8.1 Unele secțiuni ale forumului sunt guvernate separat de un regulament local. Recomandăm citirea cu atenție a regulamentelor pentru a vă asigura ca nu veți fi sancționati.

In atentia cititorului!

• Necunoasterea regulamentului nu este o scuza plauzibilă.
• Inregistrarea unui cont pe forumul delegenda.ro reprezintă acordul în legatură cu regulamentul sus menționat.
• Încălcarea regulamentului este sancționat după caz cu warn/suspend în funcție de nivelul încalcării sau dacă membrul respectiv mai are la activ încalcări ale regulamentului.
• Cererea de accese, grade pe forum este și ea interzisă. Persoanele din conducerea comunității vor selecta și contacta potențiali membri participanți la selecția și dezvoltarea echipei administrative.
• În orice altă situație neprevazută de regulament, conducerea comunității are ultimul cuvant.
• Regulamentul poate suferi modificări în timp, recomandăm recitirea lui periodică, multumim!
 

Conducerea DeLegendă @ 2020
Contact [email protected]

  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
  • Create New...