Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!
Sign in to follow this  
intel

[Cerere Designer] intel [Acceptat]

Recommended Posts

Nume real: Ocneanu Matei
Vârsta(cea reală): 16
Contact: PM , am si steam dar sunt lv 0 si nu folosesc decat foarte rar asa ca nu-l dau deocamdata. Gmail: [email protected]
Cât de bine cunoști acest program? [dă-ne un procent] :  85-90% , Stiu tot ce e basic in photoshop , alea 10% nestiute sunt tehnicile care trebuie descoperite singur.
De ce doreşti designer?: De ce nu. Glumesc , desigur , doresc deoarece vad ca stati rau cu designerii asa ca pot da o mana de ajutor
Un avatar + Screen PSD[watermark DeLegenda.Ro]:  Stock-ul dat nu se potriveste stilului meu de lucru dar uite: wjfexeb.png  Psd si imagine dau in pm , sa nu mai fie atatea link-uri .
O semnătură + Screen PSD[watermark DeLegenda.Ro]: 4OZ96CL.png De asemenea stock-ul nu e prea bine ales dar am facut eu ceva...
Link portofoliu(OBLIGATORIU):

BAFTA!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Acceptat , sper sa fii activ la sectiunea de designer ! In caz contrar grad ul de Designer o sa fie revocat !

  • Like 1

banner.jpg

76561198970710910.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
  • Create New...