Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!
Sign in to follow this  
Azzy

Windows XP primeste update-uri pana in 2019

Recommended Posts

Microsoft a oprit oficial suportul pentru batranul sistem de operare Windows XP pe data de 8 aprilie 2014. Asta inseamna ca utilizatorii nu vor mai primi update-uri, si vor putea ramane vulnerabili. Sau vor mai primi? Putina lume stie ca Windows XP are un frate geaman, denumit Windows Embedded POSReady 2009.

 

Iar acesta, fiind lansat in 2009, dupa cum il tradeaza si numele, va fi suportat pana in 2019. Ceea ce denota si adevaratul motiv din cauza caruia XP-ul a fost abandonat: pentru a determina utilizatorii sa dea banii pe Windows 8. Dar sa revenim la cele doua sisteme de operare.

Windows Update, pe langa licenta sistemului de operare, verifica si versiunea sa. La nivel de registry. Iar daca acolo gaseste Windows Embedded POSReady 2009 in loc de XP, toate bune si frumoase. Face update. Sa nu intelegeti insa ca aceste doua sisteme de operare sunt identice. Ele doar au acelasi kernel. Deci unele update-uri sunt bune, iar altele ar putea sa dauneze grav sanatatii PC-ului. Deci este bine sa verificati ce face fiecare inainte sa le instalati.

Oricum, modificarea din registry se face destul de simplu si rapid. Intai trebuie creat un fisier .txt care sa contina urmatoarele:

Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\WPA\PosReady]
„Installed”=dword:00000001

Dupa care acesta trebuie transformat (redenumit) in .reg, si executat. Ulterior, in Windows Update ar trebui sa apara mai multe noi update-uri. Si asa ar trebui sa se intample pentru urmatorii cinci ani, daca Microsoft nu schimba ceva in acest sistem de verificare.


„Nu căuta răspunsuri imposibile. Mai bine schimbă întrebările.”

STEAM →︎ Click     

INSTAGRAM →︎ Click  

 DISCORD →︎ Azzy#0415

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
  • Create New...