Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!
Sign in to follow this  
yo_spidy16

[Cerere-UnBan] yo_spidy16 [Respins]

Recommended Posts

Model: yo_spidy16
IP: 
91.231.208.115
ID steam: STEAM_1:0:1916345086
Data: 1/7/2020
Ora: 9:00 PM (cam pe acolo)
Harta: csgo_assault
Admin: Adminul DLG
Motiv: Am vrut sa intru pe noul server al lui Halo (pentru ca avea adresa ip schimbata) si cand sa intru, vad ca DLG mi-a dat ban permanent. Eu, confuz, am tot intrebat de ce tot iau ban, dar niciun raspuns.
Mențiuni: Mentionez ca si adminul FBI a vrut sa-mi dea kick fara motiv, si mai era player-ul [email protected] care vroia ca adminul sa-mi dea pika. Deci, imi puteti explica va rog frumos de ce am luat ban?

Uita-ti si dovada ca sa nu ziceti ca mint: https://imgur.com/a/pWeR83h
Chiar va rog frumos sa-mi explicati.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

:RESPINS:Salut.In primul rand serverul Cs.Delegenda.ro nu este a lui Halogen,fondatorul serverului se numeste Florin (FBI).Tu ai primit ban pe acest server,iar acum cu schimbarea de ip ai putut sa intri dar nu ai voie.Din acest motiv ai primit ban pe motiv BAN ACTIV.Te salut si o zi faina.

Edited by A INTRAT ADMIMUL
  • Confused 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
  • Create New...