Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!
Sign in to follow this  
yo_spidy16

[Cerere-UnBan] yo_spidy16 [Rezolvat]

Recommended Posts

Model: yo_spidy
IP: 91.231.208.115
ID steam: in consola nu arata
Data: 1/2/2020
Ora: 2:45 pe acolo
Harta: css_dust20 parca
Admin: Adminul DLG
Motiv: Pai, m-a bagat la wg, am asteptat sa se faca, i l-am dat, si dupa mi-a zis "ne vedem pe forum". Apoi, a facut un vot pe sv pentru a ma bana sau nu. Cei de pe server au votat cu "da", asa ca am luat ban 30 de minute
Mențiuni: I-am zis "na bai asta", pentru ca si-asa am vazut ca avea ceva cu mine, si eram si eu putin suparat pentru asta.
Poftiti wg-ul: www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1861575

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

:RESPINS:Salut.Cand am intrat eu pe server ai primit gag pe motiv limbaj..Ai inceput sa il face pe acel player (Sobolan)..Ai fost bagat la spec si ai inceput sa faci arogante cu un membru din staff,ai fost avertizat in legatura cu limbajul tau si tot nimic. aici ai dovada  https://imgur.com/a/4bpo8fN  banul e de 30 min daca nu te calmezi si nu incetezi cu acest comportament o sa primesti ban permanent.O zi buna.

Edited by A INTRAT ADMIMUL

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
  • Create New...