Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!
Sign in to follow this  
Wada!

[ASISTENT MODERATOR] » Wada! [Respins]

Recommended Posts

- Pentru ce grad aplici: ASISTENT MODERATOR
- De ce dorești acest grad? Pentru a ajuta forum ul , comunitate sa fie cat mai intereseaza si oamenii sa afle diferite lucruri interesante pe acest forum.
- Descrie-te în câteva cuvinte (Defecte\Calități): Salut , mă numesc Vlad , am 15 ani sunt din Iasi in timpul liber imi place sa ma joc dar in ultima perioada nu prea mai am timp liber , defectele sunt ca ma enervez repede uneori , sunt foarte enervant mai mereu :)) si etc iar calitati nu prea am , nu stiu , sunt foarte de treaba daca nu ma enervezi si te comporti normal , sunt caterinca rau de tot , tin la glume dar cu perdea 😄 , nu prea vorbesc deloc , stau in umbra daca pot sa zic asa :)) , si cam atat nu mai stiu ce sa mai zic.
- Ce anume ai modifica la comunitate? : Pai momentan nimic , daca o sa devina o comunitate mare poate atunci dar in prezent , nimic.
- Ce idei noi ai pentru dezvoltarea comunității? Să incercam sa ne dezvoltam , adica , cu reclama , cu serverele etc.
- Ai mai activat cu gradul dorit? : Nu.
- Alte precizări?: Multumesc anticipat!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • Ai suficiente cunoștințe despre moderarea unui forum; X  ( - Ai mai activat cu gradul dorit? : Nu. )

 Chear dacă suntem pe acelaș server ” Colegi „ să zicem așa , încearcă sa te documentezi despre  ” Moderarea unui forum ” .

:RESPINS:  :TC: 

  

 

  • Thanks 1

Imagine similară    

„Nu căuta răspunsuri imposibile. Mai bine schimbă întrebările.”

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
  • Create New...