Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!
Sign in to follow this  
Florin

Regulament Overwatch

Recommended Posts

Regulament general:

 1. În fiecare topic din această secțiune este aplicat regulamentul intern al comunității DeLegendă, orice abatere de la acesta, va aduce sancțiunile cuvenite.
1.1. Atașarea unui demo care este făcut pe un server din afara comunității este strict interzis.
1.2. Nu se contestă decizia unui membru al echipei Overwatch.
1.3. Într-o cerere de verificare a unui demo postează doar inițiatorul topic-ului și membrii echipei Overwatch. În caz contrar se va considera post-hunt.

 
Regulament cerere:

 1. La crearea unei cereri aveți posibilitatea de a apăsa butonul BUMP pentru ca topic-ul dvs. să urce peste celelalte, postarea mesajelor de tip: "up!"; "se uită cineva?"; ș.a.m.d. este strict interzisă și se sancționează conform regulamentului.

1.1. Nu aveți voie să vă închideți propriile cereri.

1.2. Nu aveți voie să tratați un membru al echipei Overwatch cu disrespect prin afirmații care se referă la capacitățile sale de a inspecta un demo.

1.3. Cererile ce nu au la bază modelul enunțat de fiecare secțiune vor fii închise.

[Recomandare] 1.4. Demo-urile pentru depistarea: aim/silent-aim/no-spread/no-recoil; preferabil cu ESP OFF , daca ESP-ul este pornit e posibil ca unele raspunsuri din partea echipei sa fie "eronate" involuntar.

1.5. În cereri vă rugăm să rămâneți strict la oferirea unui link de download pentru un demo complet funcțional. Nu uploadați fragmente (sau demo-uri întregi) pe diferite site-uri de watching, acestea pot fi LQ (low quality) și pot induce membrii Overwatch în eroare. Demo-uri doar pe https://www.fileshare.ro / https://www.zippyshare.com sau https://imgur.com/ pozele. 

1.6. Demo-ul trebuie să aibă minim 5 MB și maxim 20 MB, în caz contrar cererea este închisă și marcată ca "respins" (exceptie: + 5MB  diferenta).

*Notă: Verdictul final, la o cerere, se va da în maxim 48 ore de la actualizarea topic-ului.

 

[!!!] Conducerea proiectului Overwatch își rezervă dreptul de a modifica regulamentul de câte ori este nevoie pentru a păstra ordinea pe secțiune.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
  • Create New...