Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign In



Sign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

Testimonials

 1. Aceasta comunitate este superba. Iti poti face multi prieteni si chiar daca sunt unii oameni care incearca sa strice asta tot mi se pare o treaba bine facuta. Mult Noroc In Continuare ♥
  FilipMaNgUsTa
  Submitted 08-03-2020 by FilipMaNgUsTa in Testimonials
 2. Pe severele acestei comunitatii ma joc incontinuu. Mai ales CS.DeLegenda.ro cu sistemul lor special de manusi, skinurile si recoilul modificat. Este misto rau !!! Felicitari baietilor pentru o treaba buna facuta!
  Bryan
  Submitted 07-11-2019 by Bryan in Testimonials
 3. Comunitatea Delegenda este o comunitate frumoasa cu staff de nota 10 se ocupa zilnic de forum si este o comunitate care diferă de celalalte comunitati avand si un mystery box la care am reușit să câștig cei 100k puncte am fost bine venit pe comunitate de la început iar încet încet am reușit să mă imprietenesc cu toti
  GoDStaR
  Submitted 24-07-2019 by GoDStaR in Testimonials
 4. Ador aceasta comunitate, aici, in ultimele 3 luni, am avut ocazia sa descopar niste oameni cu un caracter bine definit si frumos. As dori sa le multumesc celor ce au creat acest forum ca m-au primit atat pe mine cat si pe ceilalti, impreuna cu serverul nostru pe aceasta comunitate condusa de niste oameni extraordinari de capabili. Iar in incheiere as dori sa le multumesc din nou creatorilor acestei comunitati minunate deoarece mi-au oferit sansa de a face parte din satful ei pentru a ajuta la cresterea si dezvoltarea acesteia. Pentru toti cei care vizitati aceasta comunitate zilnic, va sfatuesc sa ramaneti cat mai mult timp alaturi de noi, va asigur ca nu veti regreta. Sa aveti o zi buna!!!!
  Widow Mak3r
  Submitted 13-07-2019 by Widow Mak3r in Testimonials
 5. Delegenda mi se pare o comunitate cu potential, si staff profesional. Ador foarte mult mystery box, abea astept sa imi iau si recompensa. Felicitari Florin pentru efortul si munca depusa la aceasta comunitate, si sper sa tina enorm de mult. Numai bine.
  PikaPafff
  Submitted 12-07-2019 by PikaPafff in Testimonials
 6. Doar ce am aterizat si eu pe aceasta comunitate si mi-am formpat o impresie foarte buna. O gramada de persoane cu care te poti intelege, cu care poti schimba diferite replici si care te ajuta oricand si oricum pot ei. Persoane mature si in curs de maturizare. Big up! Foarte interesanta ideea de Mystery Box. O comunitate - unica - pot spune, atat din punct de vedere al utilizatorilor cat si al sistemelor. Succes in continuare, o comunitate foarte frumoasa!
  Begu Marius
  Submitted 06-07-2019 by Begu Marius in Testimonials
 7. Este o comunitate extrem de organizata , iubesc modul in care Fondatorul acestui forum se implica sa scoata din DeLegenda.Ro ceva mai mult decât alte comunități din România la care va spun chiar eu ca nu o sa găsiți ce exista pe DeLegenda! Peace!
  csf! #weed
  Submitted 03-07-2019 by csf! #weed in Testimonials
 8. Nou și foarte drăguț e ceva ce caracterizează comunitatea dată. Știți cum sunt majoritatea administrației fără timp? Păi bine, referindu-mă la persoană anumită, Florin nu este deloc astfel, o persoană foarte receptivă și mi-a răspuns la toate nelămuririle de pe forum. Cu ceva update-uri făcute pe parcurs veți fi în top! P.S. pentru membrii noi: baftă în Mistery Box, o chestie nouă și faină de a face bani doar vizitând forumul zilnic! Să ne auzim de bine și după 10 ani de la creare.
  Führer Ngin
  Submitted 28-06-2019 by Führer Ngin in Testimonials
 9. Comunitatea DeLegenda.RO , o comunitate frumoasă şi specială. M-am jucat la Mistery box si am castigat 100.000 de puncte DeLegenda, i-am dat mesaj lui Florin si el mi-a schimbat cele 100.000 de puncte in 10 euro PayPal. Chiar este cea mai buna comunitate, pentru ca pe aceasta comunitate nu ai cum sa te plictisesti. In final ii mulțumesc lui Florin deținătorul comunități, pentru tot ce face pentru noi.
  n am hack.
  Submitted 26-06-2019 by n am hack. in Testimonials
 10. DeLegendă,o comunitate frumoasă şi specială...Mi-am format o părere foarte bună despre această comunitate..Stafful este foarte bun, se implică foarte mult...Iar despre Mystery box, prima dată când am intrat pe forum am crezut că este fake,dar, este 100% real...imediat după ce câștigi primești banii......Este cea mai de încredere comunitate și merită tot respectul.
  eG^
  Submitted 20-06-2019 by eG^ in Testimonials
 11. Sunt relativ nou pe această comunitate și mi-am format o părerea foarte bună despre ea. În sensul că am legat prietenii, dialoguri interesante și tot așa. Ce are Delegenda și alte comunități nu? Mistery box-ul care face toată aventură asta să fie mai plăcută. Acum două săptămânii am câștigat 50$, am primit banii in contul bancar fără întârziere. Staff-ul comunității, jos pălăria.. Florin, zorken etc. Mulțumesc pentru tot și să ne auzim cu bine și peste 10 ani.
  Lil Cut Throat / G59
  Submitted 19-06-2019 by Lil Cut Throat / G59 in Testimonials
 12. O comunitate frumoasă şi specială . Am întâlnim aici oameni cu capul pe umeri , cu un caracter minunat şi cu un spirit de dăruire nemaiîntâlnit. Forumul oferă premii în bani reali ceea ce nu întâlneşti pe orice comunitate , prin asta ne dăm seama că se implică , atât financiar cât şi fizic , pentru popularea şi modernizarea comunității . Merită tot respectul nostru !
  standup
  Submitted 19-06-2019 by standup in Testimonials
 13. Aceasta comunitate intradevar este cea mai frumoasa comunitate ! De cand ma aflu in aceasta comunitate am legat foarte multe prietenii, imi plac jucatorii de pe serverul pe care activez. M-am jucat si in aplicatie si am reusit sa strang toate cartonasele, astfel am castigat 100.000 puncte DeLegendă, le-am schimbat in bani, si i-am primit prin PayPal. In concluzie aceasta comunitate are nota 10+ I LOVE YOU DELEGENDĂ
  [DTM]AdiTzul
  Submitted 19-06-2019 by [DTM]AdiTzul in Testimonials
 14. DeLegendă, întradevăr o comunitate de legendă. saptamana trecută am accesat tot mai des MemberShop, am deschis cutii, m-am jucat piatră-hârtie-foarfecă, iar astfel am achizitionat cat mai multe puncte DeLegendă, cam vreo 600k. Le-am schimbat in bani si am primit in schimbul lor 60 de euro. Cine ar fi crezut... Îi mulțumesc in special lui Florin deținătorul comunități, pe care il privesc ca pe un frate mai mare , Stafful este unul implicat si competent, frații pe care nu îi aveam. Sper că această comunitate va mai dura incă 100 de ani ! Aici mi-am găsit a doua mea familie
  Azzy
  Submitted 19-06-2019 by Azzy in Testimonials
 15. Comunitatea DeLegenda.ro, va multumesc mult pt cei 10$ castigati pe forum-ul vostru din aplicatia Mystery Box. Toate multumirile le adresez lui Florin si restul adminilor carora le pasa de comunitate. Este cea mai de incredere comunitate !!!
  BlackSun
  Submitted 19-06-2019 by BlackSun in Testimonials
 16. Comunitatea DeLegenda.RO , cea mai tare comunitate. Detinatorul principal, Florin se ocupa si ii pasa de forum :) , lucreaza la dezvoltarea lui cat si sa il populeze. Tema forumului nu mai zic, arata beton, mai ales acel logo cu DL. Cea mai interesanta chestie mi se pare acel telefon cu Mystery Box unde poti sa castigi bani reali O.o . Eu am avut norocul si am castigat 50$ pe care i-am primit bancar.
  [SyoNNaiRE] D3nyo
  Submitted 19-06-2019 by [SyoNNaiRE] D3nyo in Testimonials

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...