Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

Mave<3

Asistent moderator
 • Content Count

  874
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  6,754 [ Donate ]

Community Reputation

13 Good

About Mave<3

 • Rank
  Fan Azzy
 • Birthday 06/11/2005

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. - Nickname: - Ip: - Steam-id: - Motiv: - Dovada:
 2. pai de asta, m-am lasat de cs o perioada si ma sinteam naspa, pot sa zic sigur... si de aia, de azi m-am reapucat! Voi fi forta!
 3. Nickul tau: Mave<3 Data nasterii: 11.06.2005 Primele 7 cifre din CNP: 5050611 Varsta: 14 ani Ore jucate+link GT: https://www.gametracker.com/player/Mave<3/93.114.82.151:27015/ Experienta admin: 99.9/100 Activitate noapte/zi: zi Steam ON/OFF: ON Contact: Steam, Facebook, Instagram, Nr Tel (il are d3nyo) De ce doresti acest grad: Pentru a ajuta acest server minunat si comunitatea! Sper sa imi recapat gradul de Veteran + Vip pentru care i-am donat lui @Mr.RobertMarian Vei putea dona vreodata: Am donat si voi mai dona! De ce ai ales serverul nostru: Pentru ca: Are multe sisteme care ma atrag, am foarte multi prieteni in acesta comunitate si imi voi mai face in continoare! Ai citit regulamentul: Desigur! this winter it's gonna be cold Ai TeamSpeak?: Desigur! Mentiuni?: Si p-asta nah, just kidding it's gonna be hot
 4. Nick : Mave<3 Grad : Veteran + VIP (am donat) Absenta / Retragere : Absenta Perioada: Nu stiu pana cand. Motiv : Voi incerca sa intru cand voi putea, dar scoala si problemele in familie ma vor obliga sa nu intru pe cs... + ca si taicamiu e bolnav si e nevoie de mine cand maica-mea e plecata! Alte precizari : Multumesc!
 5. bcryptPrimitives.dll (MD5: 9046238655709A71A145B68D4E0B9434) (Size: 386016) -> Unknown + ca ai luat ban si pentru drop. =
 6. ba sunt si si pentru awp cfg se da ban 2 ore, pe motiv sterge.cfg , dar nu e decizia mea, e decizia Fondatoriilor!

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...