Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

ZwiReK

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  455 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About ZwiReK

 • Rank
  Visitor
 • Birthday 11/15/2000

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Numele tău: Nick-ul tău: Vârsta: De ce vrei slot?: Ai citit regulamentul?: Alte precizări:
 2. Aici puteti discuta orice, ce are legatura cu server-ul si nu numai off-topic !! Făra spam !
 3. Nick ul tau: Vârsta: Motivul Retragerii: Gradul tău: Alte precizari: Atentie !! Dupa cererea de retragere, subsemnatul nu mai are voie sa faca alta cerere de grad !
 4. Nick ul tau: Vârsta: Cat timp vei lipsi?: Motivul absentei tale: Gradul tău pe server: Alte precizari: Atentie!! Inactivitatea dupa timpul precizat in cerere duce la Down Grade (-1) !
 5. Nick: Vărsta: Cate ore ai pe server?(Link GameTraker.rs): Ai experienta in domeniul amxx?: Poti ajuta server ul cu o donație?: Alte precizări: Atentie !! Completarea si respectarea acestui model este obligatoriu ! Nerespectarea modelului duce la o cerere respinsă!
 6. Asteapta sa terminam subforumurile si te asteptam cu o cerere de slot peste 7 zile ! Esti prea mic sa ai un grad mai mare !
 7. Reclame modificate, totul e in regulă, puteți da T/C !
 8. Imediat ce ajung acasa, modific eu, multumim !

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...