Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

Bogdan Ciuhrii

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  1,010 [ Donate ]

Community Reputation

1 Neutral

About Bogdan Ciuhrii

 • Birthday 12/10/2003

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pro, activ, matur, comportament adecvat, deseori e online pe sv si cred ca merita gradul.
 2. ► Nick CS: The Suspect ส็็็็็► Grad curent: Paznic► Grad dorit: Jandarm► Steam ID: STEAM_0:1:199081773► Profil Steam: https://steamcommunity.com/id/068495474/ ►Link GameTracker: https://www.gametracker.com/server_info/jbgo.delegenda.ro:27015/top_players/?query=suspect
 3. Prooooo, daca ai cumparat owner, nu inseama ca poti face ce vrei tu fara a sti bine regulamentul, meriti vanzator maximum
 4. Prooooo, nu avea pretenzii dupa ce iti dau eu spec ca erai afk, iar tu imi spui de unde stiu eu ca tu esti afk. De multe ori ai dat slay ct degeaba.
 5. Pro- Baiat de treaba, stii jb, comportament ok, limbaj ok, meriti paznic si cred in tine, bafta !!!
 6. Pro- comportament ok, știi jb bine, limbaj ok, numai că vreau sa îți spun să îți mărești puțin mai tare activitatea te vad rar pe sv în rest la tine totul îmi place si totul e ok, meriți jandarm.
 7. Stewie credemă ca dacă voi avea paznic nu voi da eu slay degeaba voi ști ce face, voi argumenta orice pas si voi fi atent, cum se zice nu mă voi scăpa la pe degeaba.
 8. Îți mulțumesc că ti-ai expus părerea, săptămâna asta nu am fost și nu voi fi pe sv ca nu sunt acasă, știi cum e vara si ma mai duc pe la rude, iar pe 7 iulie ma duc la tabără și iarăsi nu voi fi acasă vreo 9 zile, apoi de câte ori voi putea intra pe server si voi fi acasă de atâtea ori voi intra. Până acum eu cred că am fost destul timp online.
 9. Da, a fost prima și ultima dată pentru el, că mi-a făcut probleme .
 10. ► Nick CS: The Suspect ส็็็็็► Grad curent: Vanzator► Grad dorit: Paznic► Steam ID: STEAM_0:1:199081773► Profil Steam: https://steamcommunity.com/id/068495474/ ►Link GameTracker: https://www.gametracker.com/server_info/jbgo.delegenda.ro:27015/top_players/?query=suspect
 11. -Pro Esti capabila, stii jb bine, comportament adecvat si meriti up, stii cum sa te folosesti cu gradul pe care il ai si cred ca vei face regula cand vei avea paznic.
 12. Pro, sunt de acord cu totul, chiar îs foarte bune aceste propuneri
 13. Pro, vorbaret, prietenos, stii jb bine, numai ca tu trb sa ai 70 ore, dar ai aproximativ 20 ore, poate eu incurc ceva, vedem.
 14. Pro, cred că meriți si tu de la bun început vânzător

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...