Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

Bogdan Ciuhrii

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  2,050 [ Donate ]

Community Reputation

2 Neutral

About Bogdan Ciuhrii

 • Rank
  Novice
 • Birthday 12/10/2003

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cerere helper:[*]Nume: Ciuhrii Bogdan[*]Nick: The Suspect OLDCS.DELEGENDA.RO[*]Varsta: 15 ani (peste 4 zile fac 16)[*]Primele 7 cifre din CNP: In Moldova e putin altfel, in caz sa dovedesc ca am 15 ani ii trimit lui Marian poza de la buletin.[*]Locatia: Republica Moldova, Orașul Bălți[*]Link GameTracker cu orele (https://www.gametracker.com/server_info/188.212.102.38:27015/top_players/) : https://www.gametracker.com/player/The Suspect OLDCS.DELEGENDA.RO/188.212.102.38:27015/[*]Ore jucate ( screenshot in game folositi comanda !ore si faceti poza): mai jos file[*]Steam ID ( http://steamidfinder.com/): STEAM_0:1:199081773[*]Steam Profile Link: https://steamcommunity.com/id/068495474/[*]Ai citit regulamentul serverului ?: 10lei[*]De ce vrei acest grad pe server ?: In primul rand sa ajut comunitatea, in al doilea rand sunt in fiecare zi pe sv si nu sunt admini online cateodata, in caz de incalcari pe sv eu fac ce trb sa faca un helper (admin).[*] Alte mentiuni: Mersi de atentie si promit ca voi fi adecvat cu fiecare dintre playeri de ziua de astazi. Si inca ceva in joc scrie ca am 54 ore iar pe gametracker scrie ca am 3071 minute= 51 ore, idee nu am de ce.
 2. Melodie: ( 0:22 - 0:30 ) Descarcare: big_baby_tape_-_a_on_tebja_celuet_(zf (mp3cut.net).mp3
 3. Melodie: ( 0:54 - 1:02 ) Descarcare: marilyn_manson_-_this_is_the_new_shit_(zvukoff (mp3cut.net).mp3
 4. Melodie: ( 0:20 - 0:28 ) Descarcare: tyga_-_ayy_macarena_(zf (mp3cut.net).mp3
 5. Nick: [nick-ul tau] The_Suspect OLDCS.DELEGENDA.ROOra: [ora cand ai fost banat] nu am fost banat, ora 16:55Harta: [harta pe care ai fost banat] de_dust2x2_oldcsMotivul: [motivul reclamatiei] m-a transferat in alta echipa si a intrat Manevra in locul meu ca sa fie cu Billy in echipa.Dovezi: [dovezi cu care sa iti sustii reclamatia]
 6. Nu am stat atat de mult timp camp cum descrieti voi, sa va fie rusine sa mintiti.
 7. Nick: [nick-ul tau] The_SuspectOra: [ora cand ai fost banat] Nu am fost banat, ora:15:26 data:27.10.2019Harta: [harta pe care ai fost banat] de_dust2_2006oldcsMotivul: [motivul reclamatiei] Mi-a dat slay aiurea, cica eram campDovezi: [dovezi cu care sa iti sustii reclamatia]
 8. Eu nu am spus ca e server de cacat, ieri nu am facut nici o drama, de cand sunt helper nu am zis nici un cuvant urat in adresas cuiva
 9. Contra, eram afk si am primit slay pe dreptate
 10. Pro. meriti gradul, comportament decent, adecvat, nu incalci regulamentull ?
 11. contra, nu a facut abuz, a scris doar odata
 12. Eu nu am spus ca e server de cacat, sa fi fost de cacat nu ma jucam pe el. Gata nu ma cert cu tine degeaba, nu are sens, primul ai inceput.
 13. In primul rand acest om nu poate minti macar, el nu se juca linistit, eu intru pe sv si deodata scriu pe msay cine ia vreo arma ia slay/kick/ban 30 min cum e scris in regulament, el ia arma si imi spune ia sa vad ce faci, eu nu ii dau slay ca a aruncat-o rpd apoi iarasi o ia , pe poza se vede cum blue face a scris ca sa ii dau ban 30min ca a luat arma, eu i-am scris ca se da slay mai intii, inseamna ca blueface a vazut totul, mai am inca un martor un prieten de al lui Manevra, Alexandru https://steamcommunity.com/id/MorarAlexandru/ si i-am dat slay, dupa ce i-am dat slay manevra imi spune ca iti fac reclamatie sa vad daca ai poza cu arma in mana nu iei nimic dar daca nu ai poza poate iti iei advertisment, data viitoare voi face poza, dar nici in regulament nu e scris ca se face poza inainte de a da slay sa arati motivul. Mersi de atentie, iar tie manevra vr sa iti spun ca nu ai rusine de minti asa, daca am 15 ani si iti pare ca am 10 dupa voce, nu iti place ca am luat helper si respect regulamentul, nu trb sa faci asa, mai bine puteai sa ma incurajezi.
 14. Nu ai nici o dovada ca am un vocabular urat si ca nu am varsta necesara ?. In al doilea rand recunosc ca a fost un moment cand cateva persoane m-au scos din sarite si sareau peste mine cu idei urate si cuvinte murdare, le-am raspuns innapoi in rest sunt linistit, cum se comporta cu mine lumea asa ma comport si eu cu ea innapoi.
 15. Cerere helper: [*]Nume: Ciuhrii Bogdan [*]Nick: ♛ The Suspect™ ☯ [*]Varsta: 15 ani [*]Primele 7 cifre din CNP: In Moldova e putin altfel, in caz sa dovedesc ca am 15 ani ii trimit lui Marian poza de la buletin. [*]Locatia: Republica Moldova, Orașul Bălți [*]Link GameTracker cu orele (https://www.gametracker.com/server_info/188.212.102.38:27015/top_players/) : https://www.gametracker.com/player/♛ The Suspect™ ☯/188.212.102.38:27015/ [*]Ore jucate ( screenshot in game ? folositi comanda !ore si faceti poza): mai jos file [*]Steam ID ( http://steamidfinder.com/): STEAM_0:1:199081773 [*]Steam Profile Link: https://steamcommunity.com/id/068495474/ [*]Ai citit regulamentul serverului ?: OLDCS DLG [*]De ce vrei acest grad pe server ?: In primul rand sa ajut comunitatea, in al doilea rand sunt in fiecare zi pe sv si nu sunt admini online cateodata, in caz de incalcari pe sv eu fac ce trb sa faca un helper (admin). [*] Alte mentiuni: Mersi de atentie.

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...