Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !
A lot of customization
Now you have a lot of customize settings in Admin Control Panel.
Don't get lost, please. You have a good idea? Tell me what you need in features.
Thank you buddy
Thank you for purchasing theme.
If you need support you can post a private message to me on Invision Community.

Pssst, you are awesome!

Bogdan Ciuhrii

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  10 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About Bogdan Ciuhrii

 • Birthday 12/10/2003

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pro, sunt de acord cu totul, chiar îs foarte bune aceste propuneri
 2. Pro, vorbaret, prietenos, stii jb bine, numai ca tu trb sa ai 70 ore, dar ai aproximativ 20 ore, poate eu incurc ceva, vedem.
 3. Pro, cred că meriți si tu de la bun început vânzător
 4. ► Nickname: The Suspect ส็็็็็► Nume real: Bogdan► Varsta: 15 ani► Ati citit regulamentul: 51► Motivul pentru care doresti admin: Sa fac regula pe server =).► Experienta JB: Am experienta ► Te-ai alaturat grupului nostru?Ai invitat toti prietenii?(obligatoriu): Da, m-am alaturat si am invitat toti prietenii.► Te-ai abonat la canalul nostru?(obligatoriu): Desigur.► Link GameTracker: https://www.gametracker.com/server_info/jbgo.delegenda.ro:27015/top_players/?query=suspect► Skype/Discord: Skype: bogdancic11 Discord: The_Suspect_1943 #3891 ► Alte precizari: Nu am.► Profilul steam: https://steamcommunity.com/id/068495474/► Steamid: STEAM_0:1:199081773

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...