Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

Zateger

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  10 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nickul tau: Zateger Data nasterii: 31/10/1997 Primele 7 cifre din CNP: 1971031 Varsta: 21 Ore jucate+link GT: ~66 ore / https://www.gametracker.com/player/Zateger/93.114.82.151:27015/ Experienta admin: Am avut admin pe 2 servere dintr-o comunitate mai veche (Diavola) pe CS si ZM a lor. Cam cateva luni. Apoi am avut propriul server impreuna cu un prieten, dar nu ma ocupam cu FTP. Activitate noapte/zi: Zi Steam ON/OFF: ON Contact: STEAM: Zateger/Discord: Zateger#8756 De ce doresti acest grad: Un codat acolo, un codat aici. Ii mai matur si eu. Vei putea dona vreodata: Sunt sarac momentan. De ce ai ales serverul nostru: Imi place muzica de la sfarsitul rundelor. Ai citit regulamentul: un dos tres Ai TeamSpeak?: Da Mentiuni?: Quatro fifty nine
 2. De ce as citi regulamentul pentru admini sau vip cand nu detin nici una si tot ce trebuie sa stiu obligatoriu e cel de player fara grade? "un dos tres" e prea jos pentru un player ca mine care isi doreste doar slot.
 3. Nickname: Zateger Varsta: 21 STEAM ON/OFF: ON Timp jucat pe server(link GT): https://www.gametracker.com/player/Zateger/93.114.82.151:27015/ Contact (Y!M, Skype, Facebook, STEAM): Steam: Zateger, Discord: Zateger#8756 Ati Citit Regulamentu?: Da, inainte sa postez asta

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...