Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !
A lot of customization
Now you have a lot of customize settings in Admin Control Panel.
Don't get lost, please. You have a good idea? Tell me what you need in features.
Thank you buddy
Thank you for purchasing theme.
If you need support you can post a private message to me on Invision Community.

Pssst, you are awesome!

LoKa

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  13 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nickul tau: LoKa Data nasterii: 7.03.2004 Primele 7 cifre din CNP: 5040628 Varsta: 14 Ore jucate+link GT: https://www.gametracker.com/player/LoKa/93.114.82.151:27015/ Experienta admin: 2-3 ani. Activitate noapte/zi: noapte/zi Steam ON/OFF: ON Contact: https://steamcommunity.com/profiles/76561198820097666/ De ce doresti acest grad: Sa scap de codatii , sa ajut playerii noi. Vei putea dona vreodata: Desigur. De ce ai ales serverul nostru: Ca imi place servarul si de adminii Ai citit regulamentul: Da , lepra mica Te-ai inscris pe serverul nostru official de discord?: Da Poti sta online pe serverul nostru de discord?: Da Mentiuni?: Nu
 2. Numele tău: LoKa Cu ce ai ajutat serverul?: am venit cu membrii noi. UniqueID: vUZE5lao/AEkVUntEhjOlmmWnGk= Gradul dorit: Helper
 3. Nick: LoKa Steam_id: STEAM_0:0:429915969Experienta in Mix-uri: 2-3 ani.Motiv: Sa fac mixuri mereu si vreau acces la cvar.Alte detalii: no.

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...