Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

Halogen H

Manager Server
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Puncte DeLegendă

  0 [ Donate ]

Halogen H last won the day on May 7 2019

Halogen H had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About Halogen H

 • Rank
  Novice

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Neymar jr ne auzim sambata la ora 21:00 la sedinta pe teamspeak
 2. @Cryaotick @ponbois2 Ne auzim sambata la sedinta de la 21:00
 3. @AlexRes , te astept sambata seara la ora 21:00 la sedinta pe teamspeak
 4. @AlecsRo dar mai sunt cateva chestii de discutat la sedinta. Sambata la 21:00
 5. Aceasta este o campanie destinata youtuberilor cu un numar relativ mic de abonati si care sunt dispusi sa filmeze pe server-ul CSGO.DELEGENDA.RO. Dupa ce veti fi acceptati veti fi sponsorizati saptamanal cu skinuri/cutii/keys pe server pe care va trebui sa le dati la randul vostru abonatilor prin giveaway-uri video sau live. Dupa o saptamana, daca treaba merge bine veti primi si grad V.I.P si de asemenea Tagul de Youtuber pe server. Regulament: Minim abonati - 150 Comportament decent pe server Lasati un reply cu modelul de mai jos pentru a va inscrie: Nume pe server: Canalul tau de youtube(Link): Esti dispus sa filmezi pe server(video) (Da/Nu)?: Esti dispus sa faci live pe server (Da/Nu)?: Contact(Facebook/Instagram/Email/Steam): PRIMA SEDINTA CU MICII YOUTUBERI VA AVEA LOC SAMBATA LA ORA 21:00 PE SERVER-UL COMUNITATII DE TEAMSPEAK: TS.DELEGENDA.RO! CANAL: Micii Youtuberi
 6. @Chantin steam39 ACCEPTAT! Te astept La sedinta cu MICII YOUTUBERI pe Ts.Delegenda.Ro pe data de 7 Septembrie! @xNixon ACCEPTAT! Te astept La sedinta cu MICII YOUTUBERI pe Ts.Delegenda.Ro pe data de 7 Septembrie!
 7. @Nebunuuuuuuu ACCEPTAT , diseara la sedinta la ora 21:00 pe TS.DELEGENDA.RO! @TudorNM ACCEPTAT , diseara la sedinta la ora 21:00 pe TS.DELEGENDA.RO!
 8. te astept cu o cerere cand acumulezi cele 10 ore necesare.
 9. @Te RO ACCEPTAT! Te astept duminica seara la ora 20:00 pe ts.delegenda.ro la sedinta! @Faster ACCEPTAT! Te astept Duminica seara la ora 20:00 pe ts.delegenda.ro la sedinta!
 10. @PATRICCOVACI Respins! Revino cu o cerere cand poti filma sau face live
 11. @Stefan_RO2006 ACCEPTAT! Ne auzim Sambata la ora 21:00 la Sedinta pe TS.DELEGENDA.RO @AlexRes ACCEPTAT! Ne auzim Sambata la ora 21:00 la Sedinta pe TS.DELEGENDA.RO

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...