Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

10GBIT

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  2,065 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Starea produsului: Buna Detalii despre produs:este un cont de steam cu cs va dau imagini cu contu si tot https://imgur.com/7nILuxu , https://imgur.com/a/RqbG0sm Preț: 5e Metoda de plată:paysafecard Alte precizări:Nu dau primul Contact:Discord --> Адриан Рус#1025 Facebook --> Адриан РусInstagram --> adrian._.2Skype --> Адриан Рус
 2. 1.Tipul [avatar(forum sau steam)/semnătură/banner/grade/etc]: avatar steam 2.Text principal:10GBIT 3.Text secundar [delegenda.ro]:4.Dimensiuni:nu stiu pe steam ce dimensiunile car trebe5.Stock/Render[obligatoriu]:https://imgur.com/AoXdWVI si https://imgur.com/iVAA9056.Alte precizări:numele sa fie in mijloc si deleganda sa fie jos si mijloc si numele sa contine culori vii si sa se miste daca puteti Merci!
 3. Is faine dar sa mai pui ceva in text dar sunt faine
 4. Starea produsului:buna Detalii despre produs:este un cont de steam cu cs Preț: 5e Metoda de plată:paysafecard Alte precizări:nmk Contact:discord 10GBIT#1025

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...