Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

Mr.Ficus

Members
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  1,380 [ Donate ]

Community Reputation

1 Neutral

About Mr.Ficus

 • Rank
  Visitor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nickul tau:Mr.Ficus Data nasterii:12.05.2005 Primele 7 cifre din CNP:5050512 Varsta:14 Ore jucate+link GT: 153 ore :https://www.gametracker.com/player/Mr.Ficus/93.114.82.151:27015/ Experienta admin:multa Activitate noapte/zi:zi-noapte(depinde cum am timp Steam ON/OFF:On Contact:Discord:#9990Mr.Ficus De ce doresti acest grad:Pentru ca sa ma ocup de codati Vei putea dona vreodata:Cred ca da De ce ai ales serverul nostru:Pentru ca am mai jucat pe el si e blana Ai citit regulamentul:123456 Ai TeamSpeak?:Da Mentiuni?:Voi incerca sa fiu ca la inceput

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...