Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !
A lot of customization
Now you have a lot of customize settings in Admin Control Panel.
Don't get lost, please. You have a good idea? Tell me what you need in features.
Thank you buddy
Thank you for purchasing theme.
If you need support you can post a private message to me on Invision Community.

Pssst, you are awesome!

DeBiLu

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  10 [ Donate ]

Community Reputation

1 Neutral

About DeBiLu

 • Birthday 12/31/2002

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Model: DeBiLu IP: 5.13.114.253 ID steam: STEAM_0:1:246363886 Data: 5/30/2019 Ora: 10:30 Harta: west Admin: Mini Dogo Motiv: www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1719424 Mențiuni: Mi-a cerut wg Mini Dogo. Ma pune spec eu ies instant downloadez si vad cv bitdefender ca e pus in carantina bla bla. Dau sa intru pe cs si zice not responding nici nu mergea sa inchid cs din bar am deschis task. Am intrat pe sv si i am zis si el si adminii lui incompetentie ziceau "pwwwwp" "salll" si faceau pe interesantii. In fine. AICI ESTE WG (dupa dezactivarea BItdefender) : ACESTA ESTE LINKUL CU POZELE (toate): https://imgur.com/a/kax8KNc Tin sa precizez ca n am hack Mini Dogo si Pasha Biceps nu raspund la u@ cand zic ca cineva are wall. In schimb raspund la altii si fac mistouri de aiurea. Donate Puncte DeLegendă
 2. merci syntact. dar nicaieri nu scrie ca nu poti incepe cu o cerere de jandarm. scrie clar ca la inceput vei primi vanzator. in schimb dupa un timp e de asteptat sa primesti jandarm daca esti responsabil. Stupida ideologie dar o sa fac alta ????
 3. scrie Jandarm 70 de ore. Si ca initial primesti vanzator. Ori scrieti sa intelegem ori nu:)
 4. Chiar nu putem gandi logic deloc?
 5. Era o cerere de VIP care nu e valabila din spusele tale
 6. Asta e. Sa stearga postarea
 7. ???? Nick: DeBiLu ???? Nume real: Cojocariu Antonio Stefan ???? Varsta: 16 ani ???? Donez: Nu pt V.I.P. Dar pentru comunitate/server da. 5 10 euro odata la ceva timp. ???? Am citit regulamentul: Da l-am citit ???? Ore: 105(nu inteleg de ce sunt asa putine) joc pe serverul asta de cand ma stiu. oricum..:) ???? Link GameTracker: https://www.gametracker.com/server_info/93.119.26.30:27015/top_players/?query=DeBiLu ???? Mail(obligatoriu): antoniocojocariu2002@gmail.com ???? Te-ai alaturat grupului nostru?Ai invitat toti prietenii?(obligatoriu): Nu am steam. Si daca l as face ar dura cateva luni sa mi fac prieteni astfel incat sa conteze invitatia la comunitate. Pot face promovare pe instagram (am undeva la 1000 de followeri, dintre care multi jucatori de 1.6 ???? ). ???? Te-ai abonat la canalul nostru?(obligatoriu): Dap ???? Skype/Discord: Nu am si nici nu vad sa fie obligatoriu. Daca e nevoie fac update la cerere cu un discord. ???? Ai citit model accese?: Am citit (am dat like si la regulament si la model accese) . ????Am atasat poza cu buletinul. Cine da contra poate vine cu un argument ;)????
 8. Pro. Te tot vad pe server esti ok.
 9. Nick: DeBiLu Nume real: Cojocariu Antonio Stefan Varsta: 16 ani Donez: Nu pt V.I.P. Dar pentru comunitate/server da. 5 10 euro odata la ceva timp. Am citit regulamentul: Da l-am citit Ore: 105(nu inteleg de ce sunt asa putine) joc pe serverul asta de cand ma stiu. oricum..:) Link GameTracker: https://www.gametracker.com/server_info/93.119.26.30:27015/top_players/?query=DeBiLu Mail(obligatoriu): antoniocojocariu2002@gmail.com Te-ai alaturat grupului nostru?Ai invitat toti prietenii?(obligatoriu): Nu am steam. Si daca l as face ar dura cateva luni sa mi fac prieteni astfel incat sa conteze invitatia la comunitate. Pot face promovare pe instagram (am undeva la 1000 de followeri, dintre care multi jucatori de 1.6 ???? ). Te-ai abonat la canalul nostru?(obligatoriu): Dap Skype/Discord: Nu am si nici nu vad sa fie obligatoriu. Daca e nevoie fac update la cerere cu un discord. Ai citit model accese?: Am citit (am dat like si la regulament si la model accese) . Am atasat poza cu buletinul. Cine da contra poate vine cu un argument, ca sa vin cu un contra argument:)

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...