Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

Rey

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  6,313 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About Rey

 • Rank
  Novice
 • Birthday 02/21/2003

Recent Profile Visitors

46 profile views
 1. Ar prinde bine niste modele noi, insa la mapa only knife s-ar pierde multa experienta(-20 pe death). Totusi un mare Pro.
 2. Pro, este enervant si chiar iti vine sa dai rage cand esti pe lama si accepti din greseala si nu poti schimba pe arma
 3. ► Nick CS: Rey► Grad curent: Helper► Grad dorit: Administrator► Steam ID: STEAM_1:0:502201306► Profil Steam: https://steamcommunity.com/id/reyadv► Link GameTracker: Am orele pe mai multe nickname-uri, cum se poate observa si din urmatorul link: https://www.gametracker.com/server_info/188.212.102.38:27015/top_players/?query=Rey ► Poza de pe server cu !ore : https://imgur.com/a/vXHHN06► Link de la ultima cerere upgrade sau cerere helper :
 4. O sa le folosesc pe ambele, multumesc, puteti da T/C.
 5. . Tipul [avatar(forum sau steam)/semnătură/banner/grade/etc]: avatar 2. Text principal: Rey 3. Text secundar [delegenda.ro]: DeLegenda.Ro 4. Dimensiuni: pentru forum 5. Stock/Render[obligatoriu]: https://imgur.com/a/p5XsJI06. Alte precizări:
 6. 1. Tipul [avatar(forum sau steam)/semnătură/banner/grade/etc]: Avatar forum. 2. Text principal: Rey 3. Text secundar [delegenda.ro]: Delegenda.ro 4. Dimensiuni: Stiti voi 5. Stock/Render[obligatoriu]: https://imgur.com/a/3EYaXSl 6. Alte precizări: -
 7. 20% Cat la % ti-ai dori sa fii ruda cu o persoana celebra.

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...