Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

Fragique.

Members
 • Content Count

  426
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  8,068 [ Donate ]

Community Reputation

9 Neutral

About Fragique.

 • Rank
  Trusted
 • Birthday 08/13/2003

Recent Profile Visitors

286 profile views
 1. P.S. ASTA E CONTUL LUI FRAGIQUE. CA NU MAI STIU E-MAILUL DE LA @amnesie0:)
 2. *nu pot da edit* cum sa-mi bat eu joc ? sunt tipul de om glumet , hai ca asta a fost buna .. prima data mi-a dat eroare ca trebuie sa astept intre scanuri (tin sa precizez ca nu mai dadusem scan de en timp) si a doua oara am primit eroarea aia , am cautat pe net , nimic , daca eu am glumit putin , nu stii de gluma ? nu e problema , de acum incolo cand te vad pe sv iti spun sa traiti. Daca iau unban de bine (ceea ce chiar cred) daca nu , e rau , nu am folosit niciodata cod , mai mult am fost si steam on (daca apare la scanuri pe wg "Fragique." sunt varul sau , nu va speriatz , el doar mi-a spus de sv. Daca iau unban , e la latitudinea fondatorilor.
 3. cu indulgenta dar sa-ti revizuiesti comportamentul.
 4. doar daca esti "fata" crezi ca iei grad moca ? pe ts nu intri de frica.
 5. de treaba si activ pe ts si server.
 6. adevaratttttttt va spun stop ranga jos violenta
 7. ai mai avut admin si te-ai spalat pe cap cu el. Plus ca nu ai citit regulament
 8. smE.cfg (MD5: 7AFA1F66B560856FA67584C2C600C439) (Size: 3746) (Alias count: 5) (Lines: 181) (Binary: False asta ce e bosulica ,
 9. te-ai cam grabit cu cererea si nu ai citit regulamentul.
 10. bosulica , eu ma refeream la activitatea din ultimele zile.

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...