Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

Adytzu' A.K.A Belengher

Members
 • Content Count

  109
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  3,081 [ Donate ]

Community Reputation

10 Good

2 Followers

About Adytzu' A.K.A Belengher

 • Rank
  Jemker
 • Birthday 08/22/2006

Recent Profile Visitors

199 profile views
 1. Model: Numele cu care jucai pe server în momentul sancționarii. AdY # Sefu IP: Cel pe care ai luat ban: 92.84.238.95 ID steam: Dupa caz. Non Steam Data: Ziua în care ai primit ban. 20.10.2019 Ora: Cu aproximație: 19:50-20:00 Harta: cs.cache Admin: Ce admin ti-a dat BAN ? Azashiro Motiv: Motivul pentru care ai primit BAN ?! drop Mențiuni: Alte detalii cu privire la eveniment.Am Facut Un Clutch Pe Cache De 1V3 Si dupa cateva runde mi a dat crash cs ul,apoi mi a aparut ca am primit ban.Wg:https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1815482
 2. https://www.youtube.com/watch?v=FyKqzxqeHrk&feature=youtu.be In Video Se Observa Cum Persoana De La Spectate Era Pe Skripe,Si Skripe Nu Se Putea Misca,Si Daca Dadea Cu Lama Se Auzea Sunetul De Parca Dadea In Cineva.Si La Secunda 1:29 Zice Cineva De La Ct Ca Nu Se Poate Misca Din Cauza Alauia De La Spec
 3. Boss GameTrackeru Arata Altceva ca de cateva saptamanii 0 activitate
 4. Pro Merita Din Plin Gradul
 5. InvataM Roman Vorbeste Corectul
 6. Am Cs ul In Romana Si La Mine Scrie Rang Si Daca Sunt Anti Cheaturi,Sa Se Bage =)))))
 7. Rang Nu Rank.Rangul E Chestia Aia Ca Daca Faci Rang 21 Primesti Prime.Nush Cum Sa Explic.Uite O Poza Scrie Acolo Corporal Rang 8
 8. Si De Exemplu Daca Un Jucator E Suspect Si Are Rang Mai Mic Decat Este Permis,Inloc Sa Stea Adminul Sa L Verifice Ii Da Kick Si Daca Tot Revine Ban 30 Minute.
 9. In Ultimul Timp Sunt Foarte Multi Jucatori Care Isi I au Ban Pentru Ca Folosesc Cheat.Multi Din Acestia Sunt Jucatori Cu Rang 1 Sau Cu Conturi Create De Cateva Zile.Eu Zic Ca De Acum Sa Puna O Regula Ca Jucatorii Sa Aiba Minim Rang 10 Sau Orice Rang Doreste Ownerul Pentru A Diminiua Numarul De Cheateri.
 10. Pro Merita Gradul.E Foarte Activ Si Stie Cand Sa Foloseasca Gradul.
 11. intrebarea adevarata e ce drq se intampla

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...