Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Führer Ngin

Manager Server
 • Content Count

  682
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18
 • Puncte DeLegendă

  8,011 [ Donate ]

Führer Ngin last won the day on October 16

Führer Ngin had the most liked content!

Community Reputation

96 Excellent

About Führer Ngin

 • Rank
  #NG17
 • Birthday 01/17/2000

Recent Profile Visitors

448 profile views
 1. Tu taci. @ICSDE.JBGO.DELEGENDA.RO, învață-te să te controlezi, te înțeleg destul de bine, dar nu era necesar permament. Unbanned. 3 ore îți ajung.
 2. C provine de la ”corelație”.
 3. Tu zici pe microfon "ăsta e prost", scrii pe chat despre morți, stai ca un disperat și aștepți un moment potrivit ca o p*zdă să-l prinzi că zice "îmi bag ceva-n gura ta", woooooow Fish, ce înjurătură! Felicitări, ai ajuns și la așa nivel. + Nu ai ce comenta că tu ești player și nu ai nici o responasbilitate sau obligațiune și că el e admin și trebuie să dea un exemplu, că ești fix aceiași persoană care se jăluie pe conducere dar defapt e un căcat ordinar care nu a schimbat nimic spre bine. Respins. @Kronos, când primești avocat ai permisiunea să-i dai ban 120 minute de câte ori îl vezi pe server.
 4. Puteți da T.C. Nu mai simt nevoia să mă mai implic. @Florin.
 5. dă-l .. cui îi trebuie
 6. ahaha, ce copil ești @Florin, bagi și warn-uri pe gratis, good job, baftă mare, maturule.
 7. îmi bag **** chiar într-atâta.. dălă-n colo de treabă, și mai spune "trebuie să ne comportăm matur", wow, cât de matur ești @Florin, mor!

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...