Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

killllerrrr___

Members
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  0 [ Donate ]

Community Reputation

2 Neutral

About killllerrrr___

 • Rank
  Novice

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Numele tau de pe server: killllerrrr___Data nasterii: 14.01.2003Primele 7 cifre din CNP: 5030114Varsta: 17Ore jucate+link GT (Click): https://www.gametracker.com/player/killllerrrr___/93.114.82.151:27015/Cat la % cunosti partea de amxx?: 90Ai mai fost admin? Si daca da, cat timp?: de la 11 ani am "adminat" un server intreg dar de la 14 sunt constant moderator pe alt server de care m-am lasat recent, am fost si pe sv asta admin sper ca v-amintiti :vActivitate noapte/zi: ziSteam ON/OFF: onContact: fb, Iancu Mihail Alin discord killllerrrr___#6259 si alteleDe ce doresti acest grad: vr sa revin in staff idkVei putea dona vreodata: poateCe te atrage la serverul nostru si de ce ai ales sa joci la noi?: nuj sincer da-i misto sa zicemAi citit regulamentul?: cel mai smecher serverAi TeamSpeak?: daMentiuni?: nu am nimic de spus dar imi place csgo.delegenda.ro
 2. Numele tau de pe server: killllerrrr___Data nasterii: 14.01.2003Primele 7 cifre din CNP: 5030114Varsta: 17Ore jucate+link GT (Click): https://www.gametracker.com/player/killllerrrr___/93.114.82.151:27015/Cat la % cunosti partea de amxx?: 90Ai mai fost admin? Si daca da, cat timp?: de la 11 ani am "adminat" un server intreg dar de la 14 sunt constant moderator pe alt server de care m-am lasat recent, am fost si pe sv asta admin sper ca v-amintiti :vActivitate noapte/zi: ziSteam ON/OFF: onContact: fb, Iancu Mihail Alin discord killllerrrr___#6259 si alteleDe ce doresti acest grad: vr sa revin in staff idkVei putea dona vreodata: poateCe te atrage la serverul nostru si de ce ai ales sa joci la noi?: nuj sincer da-i misto sa zicemAi citit regulamentul?: oho regulament nouAi TeamSpeak?: daMentiuni?: mentiune la olimpiada nationala de informatica daca se pune (nuj ce sa pun aici)
 3. Particip n am gasit server mai misto ca asta de csgo pana acum, cu atata caterinca si prietenii, stafful devine din ce in ce mai unit, cu unele exceptii, desigur, dar certurile se pun deoparte si dispar treptat, se refac prieteniile. ce sa zic, sper sa raman in staff pe serverul asta cat imi permite timpul, chiar daca de la anul vine clasa a 12a si o sa fie stresul imens, datorita faptului ca eu chiar vreau sa ma axez pe anumite facultati importante, dar vad eu ce voi face ?
 4. regulament necitit + eu nu vad cnp-ul acolo scris
 5. nu stiu daca ai auzit de cuvantu ala numit "echilibrarea echipelor", reclamatia ar fi doar pt comanda intre admini, dar probabil a uitat ca ai grad sau cv de genu. nu e abuz de grad sau ceva.
 6. ore putine, nu prea te vad pe server + din cate stiu n ai voie sa dai reply la ceea ce au zis restul

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...