Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

Lil Cut Throat / G59

Admin server
 • Content Count

  1,600
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5
 • Puncte DeLegendă

  5,478 [ Donate ]

Lil Cut Throat / G59 last won the day on September 2

Lil Cut Throat / G59 had the most liked content!

Community Reputation

32 Excellent

About Lil Cut Throat / G59

 • Rank
  † $carecrow †
 • Birthday 06/21/1997

Recent Profile Visitors

1,315 profile views
 1. Salut, nu avem comanda destroy la noi pe server. Cel mai probabil ai luat ban de la server, pentru cfg sau ceva cod. Banul este doar pentru 5 ore.
 2. https://www.youtube.com/watch?v=0JDw-sNx74A GOLANI - Sefu freestyle 2
 3. Dragut. Usor, usor te-nveti bine.
 4. E ultima data cand iti mai raspund la cereri.. ai facut de ieri pana azi, cel putin 10 cereri de unban, toate respinse! 1. Nu le-ai facut la sectiunea corecta, ca si cea de acum. 2. Nu ai urmarit modelul. 3. Drop la wargods nu este permis, ai dat drop, iti asumi. Banul ramane, fara discutii.
 5. awp.cfg (MD5: 063D6D5F211754AEA2D16F160E97A11E) (Size: 195) (Alias count: 4) (Lines: 7) (Binary: False) -> AWP Fast-Zoom CFG Banul a fost acordat corect!
 6. Speram sa nu se mai intample! Ai primit unban.

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...