Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

TheRealCancer

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  700 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About TheRealCancer

 • Rank
  Visitor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1785832
 2. pai si eu ce fac , ca avem acelasi laptop ????
 3. Numele cu care jucai pe server în momentul sancționarii. AlexaIP: Cel pe care ai luat ban: STEAM_0:1:461631383 ID steam: Dupa caz.Data: Ziua în care ai primit ban. 25 augustOra: Cu aproximație:pe la 01;00 /00:35 Harta: Pe ce harta se juca la momentul respectiv.CacheAdmin: Ce admin ti-a dat BAN ?FaZe | fnX Motiv: Motivul pentru care ai primit BAN ?!.Din cate am vazut , pentru ne prezentare wg poze , dar in momentul acela se juca doar sora mea care ave ala nickname Alexa si din cate mi a spus nu i a fost cerut wg+poze dar ea nu se pricepea sa dea pozele , iar cand a vrut sa dea wg si a intrat ia pe joc primise banMențiuni: Alte detalii cu privire la eveniment.: Sincer mie imi pare rau ca am o sora asa proasta , si daca ati putea sa imi daati unban < va multumesc pentru intelegere
 4. PArticipImi place server-ul tau deoarece e foarte activ si admini nu sunt inapti Succes Cu Server-ul #1AnDeServer La Multi Ani DeLegenda Road To 15k
 5. Nickname:TheRealCancer Varsta:18 STEAM ON/OFF:)On Timp jucat pe server(link GT):https://www.gametracker.com/server_info/93.114.82.151:27015/top_players/?query=TheRealCancer Contact (Y!M, Skype, Facebook, STEAM): ζ͜͡Ďàřķ.#8761 -> Discord Ati Citit Regulamentu?:cica dau hs mai bine?

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...