Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

JamesOwn

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  0 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About JamesOwn

 • Rank
  Visitor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Numele vostru de pe server: MORGENSHTERN Cui ii faci aceasta urare?: Mamei mele Mesajul: Ştiu că nu ţi-am arătat mereu că am apreciat ceea ce ai făcut pentru mine. Îţi sunt recunoscător că exist. Ţie îţi datorez omul care sunt astăzi, datorită ţie sunt un om mai bun. Tu m-ai învăţat să mă respect şi să respect pe alţii, tu eşti cea care m-a învăţat sa fiu tolerant, tu eşti cea care m-a ascultat întotdeauna şi care a fost alături de mine mereu.
 2. Nickname: MORGENSHTERN Varsta: 17 STEAM ON/OFF: OFF Timp jucat pe server(link GT): https://www.gametracker.com/server_info/93.114.82.151:27015/top_players/?query=morgenshtern Contact (Y!M, Skype, Facebook, STEAM): forum/ts Ati Citit Regulamentu?: This winter is gonna be cold Stii ca daca esti inactiv mai mult de 7 zile slot-ul iti va fi scos?: Da
 3. Stii sa ceri wg inainte? daca aveam wall, scria in wg, ai mai vazut pe cineva sa joaca la sunet?
 4. Baiatul meu, eu nici nu stau in Romania, ce rds vorbesti?
 5. Nickul vostru: Morgenshtern IP-ul (www.iptest.ro): 185-162-142-84 STEAMID-ul: STEAM_0:0:629643511 Motivul pentru care aţi primit ban: wall Adminul care te-a banat: amnesie0 Ora aproximativă: 19:45 Dovezile tale (Print la consola): https://imgur.com/a/hf11tWm Vreau sa stiu si eu de ce am fost banat fara a-mi cere un wg sau ceva. Uitati, sa dau eu wg chiar sa vedeti ca n-am wall sau cv coduri. www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1867160
 6. # Nume cu care jucai : Morgenshtern# IP-ul : 185.162.142.84 # Steam ID : Nu il stiu# Data și ora : 04/01/2020 ora nu o stiu exact# Harta : awp_bycastor32# Motiv : drop wg# Dovezi : https://imgur.com/a/UAOKHxT# Mențiuni : Nu am apucat sa-l mai dau ca mi s-a stins lumina atunci dar pot sa ma jur ca nu am jucat cu cod. www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1865682
 7. Nickname: JamesOwn Varsta: 17 ani STEAM ON/OFF: OFF Timp jucat pe server(link GT): https://www.gametracker.com/player/JamesOwn/93.114.82.151:27015/ Contact (Y!M, Skype, Facebook, STEAM): Discord: Huge#7638 Ati Citit Regulamentu?: O Dam Tare?

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...