Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

SmokeWeed

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  0 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About SmokeWeed

 • Rank
  Visitor
 1. Am bagat la contract 10 skin-uri stt, si nu mi-a dat niciun skin din contract, si am ramas si fara skin-urile respective...
 2. l-am cumparat de 2 zile pe telefon...
 3. Numele tau de pe server:SmokeWeed Data nasterii:06.04.2003 Primele 7 cifre din CNP:5030406 Varsta:16 ani Ore jucate+link GT (Click): https://www.gametracker.com/player/SmokeWeed/93.114.82.151:27015/ Cat la % cunosti partea de amxx?:100% Ai mai fost admin? Si daca da, cat timp?:Da, cateva luni Activitate noapte/zi:ambele Steam ON/OFF:ON Contact:https://steamcommunity.com/id/KapaB6/ De ce doresti acest grad:Sunt momente in care nu sunt admini pe sv, si atunci intra unul cu cod, si distruge sv-ul si popularitatea acestuia Vei putea dona vreodata:Probabil Ai V.I.P la noi pe server?:Da Ce te atrage la serverul nostru si de ce ai ales sa joci la noi?:Imi place ideea sv-ului si sunt jucatori care nu sunt noobi Ai citit regulamentul?:cel mai smecher server Ai TeamSpeak?:Da Mentiuni?:nu am nimic de spus dar imi place csgo.delegenda.ro
 4. toti spuneam la 10 ani ca avem 17 cand era vorba de admin :))))
 5. Nickul tau:SmokeWeed Data nasterii:06.04.2003 Primele 7 cifre din CNP:5030406 Varsta:16 ani Ore jucate+link GT: 40 ore https://www.gametracker.com/server_info/93.114.82.151:27015/top_players/?query=SmokeWeed Experienta admin:5 Ani Activitate noapte/zi:preferabil zi, dar si noapte Steam ON/OFF:ON Contact: -Steam:https://steamcommunity.com/id/KapaB6/ -Facebook:https://www.facebook.com/klau.bun De ce doresti acest grad:Deoarece vreau sa-i ajut pe ceilalti admini, cand nu sunt ei on sie nevoie de un helper Vei putea dona vreodata:Probabil ca da De ce ai ales serverul nostru:Este unul dintre cele mai jmek sv-uri din Romania Ai citit regulamentul?: cica dau hs mai bine? Te-ai inscris pe serverul nostru official de discord?:Da Poti sta online pe serverul nostru de discord?:Da, de ce nu?
 6. Nickname:SmokeWeed Varsta:16 STEAM ON/OFF:ON Timp jucat pe server(link GT):https://www.gametracker.rs/player/93.114.82.151:27015/SmokeWeed/ Contact (Y!M, Skype, Facebook, STEAM): https://steamcommunity.com/id/KapaB6/ Ati Citit Regulamentu?:cica dau hs mai bine?

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...