Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

H1ad

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Puncte DeLegendă

  0 [ Donate ]

Community Reputation

1 Neutral

About H1ad

 • Rank
  Visitor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. H1ad

  Cerere Up

  Pro : este mereu activ si cred eu,ca merita.
 2. Contra : deoarece iti lipseste activitatea pe server.
 3. Contra : nu cred ca mai are rost sa aduc macar 1 argument la cererea aceasta.
 4. Pro: datorita responsabilitatii de care da dovada.
 5. PRO :deoarece este mereu activ si dupa parerea mea ,merita.
 6. ► Nickname: H1ad - サイヤ人 - ► Nume real: Mihai Andrei ► Varsta: 18 ani ► Ati citit regulamentul:Mai tarziu ► Motivul pentru care doresti admin: Motivul pentru care doresc admin este pentru ca doresc sa ajut jucatorii de pe server, in prezenta unor oameni care nu aduc fair-play si care nu respecta serverul. ► Experienta JB: 2 ani ► Te-ai alaturat grupului nostru?Ai invitat toti prietenii?(obligatoriu):Da ► Te-ai abonat la canalul nostru?(obligatoriu):Da ► Link GameTracker: https://cache.gametracker.com/player/H1ad - サイヤ人 -/jbgo.delegenda.ro:27015/ ► Skype/Discord: Ady#7141 ► Alte precizari: Nu,multumesc! ► Profilul steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198872172444/ ► Steamid(Il poti afla de aici https://steamid.io/) STEAM_0:0:455953358
 7. H1ad

  Cerere UnBan

  ► Nick:H1ad - サイヤ人 -►Numele adminului de la care ai primit ban: m1nd_gam3► Motivul banului: aim (cica)► Durata ban: Permanent► Steamid-ul tau: STEAM_0:0:455953358

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...