Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

Cryaotick

Members
 • Content Count

  98
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  0 [ Donate ]

Community Reputation

2 Neutral

About Cryaotick

 • Rank
  Novice

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. - Pentru ce grad aplici:Moderators- De ce dorești acest grad?Pentru a ajuta comunitatea sa se dezvolte, si pentru ca am exprienta in acest domeniu.- Descrie-te în câteva cuvinte (Defecte\Calități):In primul rand ma numesc Alex, si am 16 ani, despre mine pot spune ca sunt o fire comunicabila, sunt intelegator, si saritor la nevoie, si defecte as putea spune ca sunt cam timid.- Ce anume ai modifica la comunitate? :Nimic, e totul bine acum.- Ce idei noi ai pentru dezvoltarea comunității?Pai doresc Moderator pe sectiunile Disscusion, others, si Entertainment, pentru a ajuta post urile, si ideile mele.- Ai mai activat cu gradul dorit? :Desigur- Alte precizări?:-
 2. Cryaotick

  Religia

  E absolut inutila.
 3. Cryaotick

  Copiatul

  Normal, daca ai aceasta optine, plus ca invatamantul se axeaza doar pe note, decat pe cunostinte.
 4. Religia, si muzica claaar
 5. Cryaotick

  Uniforma

  Normal ca e inutila.
 6. Tin minte ca veneam de pe stadion, am intrat in scoala si vestiarele erau inchise, asa cum facea mereu profu de sport, si prietenu meu da sa deschida usa vede ca e incuiata si zice ''Ce-i prost Paladi'' ( asa il chema pe prof) si profu in spatele lui cu cheile in mana =))))

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...