Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

Tezeu AB

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  1,532 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About Tezeu AB

 • Rank
  Visitor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cred că toți știu cum se joaca fazan. Fara dublu post. aveti voi doar un post,pentru a face al doilea post trebuie să așteptați că o persoană să de-a reply. Incep eu Pijama. ma
 2. Jocul este foarte simplu trebuie să spuneți cum au murit cei 1000 soldați Fara spam! Fara dublu post. Incep eu primul soldat a murit inecat.
 3. Cum spune și titlul am găsit rezolvarea acestei probleme. Prima data intrați în consola și puneți cl_allowdownload 0 și după când va lăsa să intrați pe server puneți iar cl_allowdownload 1 fiindcă s-ar putea sa va de-a o eroare la mapa daca îl lăsați iar pe 0.
 4. După voi cine va ridica trofeul Europa League?
 5. După voi cine va ridica trofeul UCL?
 6. Nickname:Tezeu AB Varsta:15 STEAM ON/OFF:ON Timp jucat pe server(link GT):https://www.gametracker.com/player/Tezeu AB/93.114.82.151:27015/ Contact (Y!M, Skype, Facebook, STEAM): Facebook Tezeu AB Ati Citit Regulamentu?:polonozaur frumos?
 7. Tu nu înțelegi că m am trezit cu ea când mergeam? Și când am incercat sa o arunc primeam dmg și am tras cu pistolul și am murit.
 8. Sa vina cu ss când am folosit arma avea 3 gloanțe arma aia și să se vadă pe ss că am făcut kill cu ea.
 9. - Numele tau:Tezeu AB - Numele adminului reclamat-pH-RastaMAN - Harta: css_mirage - Data/Ora: acum 15 minute. - Motiv: cica ARMA PRIMA RUNDA(Adminul meu drag mi-a picat arma cand mergeam nu eu am avut-o ci cand mergeam m-am trezit cu ea de ce mi-ai dat ban nu ai vazut ca am sarit dupa balconul ala si nu am tras cu arma ci am tras cu pistolul in el ? cum sa o arunc daca el tragea in mine nici macar nu am folosti-o eu zic sa numai dai banuri aiurea.) -Dovada (ss,demo,print) :https://imgur.com/a/wTigcJX
 10. Nickul vostru: Tezeu AB IP-ul (www.iptest.ro):86.123.43.43 STEAMID-ul: STEAM_0:1:7170512 Motivul pentru care aţi primit ban:cica neprezentare wargods,eu nu avand in viata mea coduri si joc mai slab nu am crezut ca imi va cere cineva in viata mea wg asa ca nu l-am luat fiindca nu l am crezut necesar,si dupa hop cand i-am zis ca nu se descarca wg fiindca am niste virusi pe internet si ma tot redirectiona pe pagina de adl.ly el mi-a dat ban..am facut testul si il ai joc la dovada ca sunt curat alta data cand iti cer ajutorul sa ma ajuti asa faceti de banati playerii aiurea,mai eram si steam on crezi ca imi f*t cs-ul steam on pentru un aim sau wall ??? Adminul care te-a banat:Nu stiu exact. Ora aproximativă:acum 15 minute. Dovezile tale (Print la consola):https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1698271

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...