Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

bogdanGOD

Members
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  0 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About bogdanGOD

 • Rank
  Visitor
 1. Numele tau de pe server: bogdanGOD Data nasterii:03.05.2002 Primele 7 cifre din CNP:5020503 Varsta: 17 Ore jucate+link GT (Click): https://www.gametracker.com/player/bogdanGOD/93.114.82.151:27015/ Cat la % cunosti partea de amxx?: 99% Ai mai fost admin? Si daca da, cat timp?: Nu am mai fost Activitate noapte/zi: 3-4 ore pe zi chiar si mai mult cand pot Steam ON/OFF: ON Contact: [email protected] De ce doresti acest grad: Sa ajut serverul Vei putea dona vreodata: probabil Ai V.I.P la noi pe server?: DA Ce te atrage la serverul nostru si de ce ai ales sa joci la noi?: Staff prietenos, imi place modul foarte mult ! Ai citit regulamentul?: cel mai smecher server Ai TeamSpeak?:Da Mentiuni?: nu

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...