Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

Kseny

Members
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  0 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About Kseny

 • Rank
  Visitor
 1. Numele tau de pe server:KsenyData nasterii:06.01.2005Primele 7 cifre din CNP:5050106Varsta:15Ore jucate+link GT (Clickhttps://www.gametracker.com/player/Kseny/93.114.82.151:27015/Cat la % cunosti partea de amxx?:80Ai mai fost admin? Si daca da, cat timp?:Da 3-4 an dar nu pe acest server.Activitate noapte/zi:4-5 chiar 6Steam ON/OFF:OFFContact:emilian_ionut insta Mertens#3116 discordDe ce doresti acest grad:Sa ajut comunitateaVei putea dona vreodata:saptamana asta sau viitoare Ai V.I.P la noi pe server?:DaCe te atrage la serverul nostru si de ce ai ales sa joci la noi?:Un server frumos cu jucatori corecti si admini corecti, skinurile sunt impresionante.Ai citit regulamentul?:ce imi mai plac sarmeleAi TeamSpeak?:Da.Mentiuni?:dau head prin perete, adminu m-a vazut si mi-a dat in cap cu un burete

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...