Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

Adrian Jrr

Members
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  0 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About Adrian Jrr

 • Rank
  Visitor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Foarte faine unu mi-a plăcut cel mai mult dar în rest culorile și ce mai ai adăugat tu se potrivește
 2. Buna ma numesc Adrian și am 15 ani. Am venit aici fiindcă îmi place și am mai fost aici și m-am decis ca să fiu din nou prin voi acm. Ocupatia mea este fotbalul dar acm e anulat pana în data de 31 martie și nu mai am pc ca să ma joc timp de vacanta cât timp anulează școală. Hobby-urile mele sunt cs 1.6 și csgo-ul și o sa fie Hobby-urile mele ca îs pasionat de jocuri video și cam atât despre mine. Îs un băiat care nu găsiți alții dar ma rog ca mr.robert este aici și ma știe cred.

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...