Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

standup

Members
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  14,636 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About standup

 • Rank
  Novice

Recent Profile Visitors

143 profile views
 1. @Mave<3 Mersi man , sunt super
 2. - Numele tau:Stand up - Numele playerului reclamat: TheLegends - Harta: css_dust3_go - Data/Ora: 18.10.2019/19:00 - Motiv:Cere wg el fiind slot , am făcut reclamaţia cu speranţa că nu se va ajunge să dea scam pretinzând că are grad. -Dovada (ss,demo,print) :
 3. Salut , este un bug recent pe server , când bomba este pusă şi omori toți Teroriştii se pune runda pentru CT chiar dacă dai def sau nu. Nu ştiu dacă este intenționat asta sau nu , m-am gândit doar să anunț.
 4. Scuze că intervin , cel mai probabil se referă la skin , îmbrăcāminte . La fondator numele "CSGO.DELEGENDA" pe spate sau mă rog , ceva distinctiv.
 5. Model: Stand upIP: 93.113.145.90ID steam: .STEAM_0:0:502646813Data: 31.08.2019Ora: 7:00Harta: awp_bycastorAdmin: Faze | fnxMotiv: wallMențiuni: Nu mi-a fost cerut wg sau facute poze.
 6. Salut , propun să se reintroducă MVP-u' vechi de pe redplay.
 7. îți iau casa şi nevasta să ..

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...