Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

IAmShiaK

Admin server
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  0 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About IAmShiaK

 • Rank
  Visitor

Recent Profile Visitors

11 profile views
 • DocC

 1. Ai un comportament decent pe server si nu creezi probleme, dar trebuie sa fi mai activ atât pe serverul de cs 1.6 cât și pe cel de ts. Baftă!
 2. Salut ! Ți-am dat ban pentru ca te-am prins cu injector pentru wall și in al doilea rand ai iesit din cs si ai intrat din nou. https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1934081 O zi bună!
 3. ★ Nickname: IAmShiaK★ Vârsta:19★ Ore jucate (Link GT): https://www.gametracker.com/player/IAmShiaK/89.40.233.97:27015/★ Între ce ore poți juca : Pai acum in perioada crizei pot juca tot timpul, dar dupa ce o sa se termina o sa pot juca doar 1-2 ore pe zi deoarece am bacul..★ ID Steam : STEAM_0:1:67916789★ Cuvântul cheie : soREAL★ Poți dona?(cât) :Da, depinde.

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...