Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

ArNoLd554

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  0 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About ArNoLd554

 • Rank
  Visitor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nickname ArNoLd554JR Varsta 15 STEAM ON/OFF:OFF Timp jucat pe server(link GT)https://www.gametracker.com/player/ArNoLd554JR/93.114.82.151:27015/ Contact ( Facebook) Discord ArNoLd 554 Ati Citit Regulamentu?: DA
 2. ArNoLd554

  ArNoLd554

  ArNoLd554
 3. ArNoLd554

  ArNoLd554

  ArNoLd554
 4. ArNoLd554

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...