Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

lyfe

GFX Designers
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  0 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About lyfe

 • Rank
  Novice
 • Birthday 09/28/2005

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nickname: lyfe Varsta: 14 STEAM ON/OFF: ON Timp jucat pe server(link GT): https://www.gametracker.com/player/lyfe/93.114.82.151:27015/ Contact (Y!M, Skype, Facebook, STEAM): Steam https://steamcommunity.com/id/LiFeisHere/ Ati Citit Regulamentu?: Zic sincer, nu,. dar stiu regulamentele in parte si stiu cum trebuie sa ma comport. Stii ca daca esti inactiv mai mult de 7 zile slot-ul iti va fi scos?: Da
 2. 399 - L-au batut maimutele in jungla.
 3. Buna ideia. P.S mai multe skinuri pe awp, deagle, ak, m4 numaidecat ar fi misto
 4. Rog ca si ceilalti Designeri sa fie activi. T/C
 5. 21. TEXTUL SECUNDAR TREBUIE SA CONTINA NUMELE COMUNITATII! DeLegenda/delegenda.ro etc! In caz contrar cererea va fi inchisa!
 6. Eu am testat daca merge si la mine merge sa o pun. S-o redimensionez nu pot ca nu mai intra tigara in cadru si iese urat. P.S. Cand am pus-o la mine s-a autoredimensionat la 150x250.
 7. Nu lucrez in gif. deci nu sunt capabil sa fac ceva misto, dar am incercat.
 8. mai greu cu incadrarea pozei.
 9. Sunt misto pentru anii aia =]. Succes in continuare daca te reapuci. Vad un potential in tine. Incearca sa revii cu niste lucrari si o cerere designer daca doresti sa faci parte din echipa noastra micuta dar dragutza =]. Bafta.

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...