Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

Stefan_we

Members
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  90 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About Stefan_we

 • Rank
  Visitor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Model: Numele meu era [TNG]Stefan weIP: Cs.delegenda.ro/89.40.233.97:27015ID steam: STEAM_1:0:207262938"Data: 14.02.2020Ora: 14:00Harta: css:dust 2Admin: Adminul care mi-a dat ban este AlberTMotiv: awp cfgMențiuni:wg meu www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1895913

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...