Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

PureExpert

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  10 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About PureExpert

 • Rank
  Visitor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. - Numele tau: PureExpert - Numele adminului reclamat Maximilian - Harta: css_nuke_area - Data/Ora: 20.2.2020 Ora 22:01 - Motiv: ,,Injurat Staff” am primit ban pt ca l-am facut incapabil pt gradul care il are, m-am rugat de el timp de vreo 10 minute sa-i ceara wg unu-i suspect de wall , el refuza categoric , si imi spunea ca imd iese si nu mai sta si ca mai fost el la wg si a fost curat ( eu am dat 7 wg.uri intr-o zii pe sv ) am fost si eu admin pe servere , dar astea nu sunt motive sa nu-i ceri wg unu-i suspect. LUATI ATITUDINE FATA DE ADMINI DE GENU!!! -Dovada (ss,demo,print) :https://imgur.com/a/u9AlvKf
 2. ce am injurat sv-ul frt, uite pe ss Citeste ,
 3. - Numele tau:PureExpert - Numele adminului reclamat AuguLetz - Harta: css_dust2x2 - Data/Ora: 11:40 - Motiv: Am primit ban Permanent de la acest admin pt ca am injurat , defapt am fost provocat , si tot eu sunt cel care primeste ban si permanent, se vede tot in ss , un unban pls -Dovada (ss,demo,print) :https://imgur.com/a/9gfelU7

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...