Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

DS-Emsii

Members
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  100 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About DS-Emsii

 • Rank
  Visitor
 1. Nickul tau:DS-Emsii Data nasterii:18.08.2005 Primele 7 cifre din CNP:nu am buletinul inca facut certificat de nastere nu am acces etc.(deci nu pot ,sunt probleme in familie) Varsta:14 Ore jucate+link GT: https://www.gametracker.com/player/DS-Emsii/93.114.82.151:27015/ (ore: 60 mai exact 59.1666667) Experienta admin: aproape 2 ani Activitate noapte/zi: si noapte si zi Steam ON/OFF: ON Contact: https://steamcommunity.com/profiles/76561198982092932/ De ce doresti acest grad: Deoarece iubesc serverul Vei putea dona vreodata: momentan nu pot De ce ai ales serverul nostru: Deoarece staful este foarte frendly playeri (ca mai gasesti pe unu , doi ca injura sau aia e altceva) Ai citit regulamentul:oho regulament nou Ai TeamSpeak?:Da ( Am si activitate ) Mentiuni?: bagam bine De la mine : M-am mai potolit cu LIMBAJUL vulgar (Mai scap cate odata cate o injuratura dar daca o sa primesc gradul o sa am o chestie care imi va spune ca trebuie sa fii un exemplu :)) Asa ca promit ca nu voi mai injura ! Merit REMOVE sau BAN PERMANENT daca am sa mai injur in chat ! Cu stima : Eu
 2. Nickul tau:DS-Emsii Data nasterii:18.08.2005 Primele 7 cifre din CNP:nu am buletinul inca facut certificat de nastere nu am acces etc.(deci nu pot ,sunt probleme in familie) Varsta:14 Ore jucate+link GT: https://www.gametracker.com/player/DS-Emsii/93.114.82.151:27015/ (ore: 45 - 50 ) Experienta admin: aproape 2 ani Activitate noapte/zi: si noapte si zi Steam ON/OFF: ON Contact: https://steamcommunity.com/profiles/76561198982092932/ De ce doresti acest grad: Deoarece iubesc serverul <3 Vei putea dona vreodata: momentan nu pot De ce ai ales serverul nostru: Deoarece staful este foarte frendly playeri (ca mai gasesti pe unu , doi ca injura sau aia e altceva) Ai citit regulamentul:oho regulament nou Ai TeamSpeak?:Da Mentiuni?: bagam bine

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...