Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

KoKo

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Puncte DeLegendă

  0 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About KoKo

 • Rank
  Visitor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eii eu nu te vad prea activ, de limbaj am avut și eu un limbaj colorat dar m-am îmbunătățit.
 2. Ești activ și ai un limbaj decent.
 3. si nu te-am injurat , faza a fost ca ai avut o cearta cu un player la-i injurat el tea injurat inapoi si tu ai inceput cu iti dau ban si mna si i-am luat apararea deoarece nu se ia ban daca il provoci. Si am un limbaj colorat, dar il folosesc numai pe cine imi permit !
 4. Ok multumesc o sa incerc sa ma abtin si nu imi amintesc ca miai dat gag sau am luat gag vreodata
 5. ★ Nickname:KoKo★ Vârsta:17★ Ore jucate (Link GT): https://imgur.com/a/KaQErp8 nu pot arata gt deoarece imi apare numai 96 minute★ Între ce ore poți juca :7:00-12:00 sau mai mult 16:00-20:00★ ID Steam : joc non-steam★ Cuvântul cheie :soREAL★ Poți dona?(cât) : pot dona intre 5 si 10 euro

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...