Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

Bebelino

Members
 • Content Count

  117
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  0 [ Donate ]

Community Reputation

8 Neutral

1 Follower

About Bebelino

 • Rank
  Novice

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick :Bebelino Grad : Moderator+Vip Absenta / Retragere :Absenta Perioada:4 zile Motiv:Sunt plecat la bunici, bunica are o problemă de sănătate și nu pot sa ajung acasă. Alte precizari :Va mulțumesc anticipat. Multa sănătate voua și familiei voastre.
 2. Apreciez sinceritatea Sa citesti regulamentul
 3. 1. Numele vostru de pe server:Bebelino 2. Cate ore ai pe server:164 3. Link GameTracker cu orele voastre:https://www.gametracker.com/player/Bebelino/93.114.82.151:27015/
 4. Dar citieste REGULAMENTUL. Bafta <3
 5. Nick : Bebelino Grad :Helper+Vip Absenta / Retragere :Absenta Perioada:doar 3-4 zile Motiv :probleme grave la PC , a început sa îmi iasă fum din sursa și placa video o tine la 90% după ce am schimbat sursa o sa îmi vina un pc nou in 3 zile lucrătoare (din cate stiu) Alte precizari: scriu de pe telefon, și scuzați inactivitatea D3nyo vreau exterminate nu uita Revin cu activitate in forță când revin .. Ma scuzați inca odată Seara faina.
 6. Ai dat quit la joc sau ai iesit de pe server in timp ce adminul Azzy ti-a cerut un wargods.
 7. Nume Canal: Bebelino Fondator pe Canal: Eu , Bebelino Unique ID: Nu stiu unde il gasesc :l
 8. Mia dat prin perete cu cutitu ajutor Mia injugheat mandebula
 9. Numele tau de pe server: BebelinoData nasterii: 26.11.2005Primele 7 cifre din CNP: 5051125Varsta: 14Ore jucate+link GT : 150Cat la % cunosti partea de amxx?: 80% Ai mai fost admin? Si daca da, cat timp?: Am mai fost admin pe aceasta comunitate si pe alte comunitati timp de 2 luni aici si 1 an pe alte comunitati Activitate noapte/zi:Zi poate si noapte.Steam ON/OFF: Off (VACBAN)Contact:[email protected] ce doresti acest grad: Sa ajut serverul cu abilitatile si cunostintele mele.Vei putea dona vreodata: O sa donez in viitorul apropiat.Ce te atrage la serverul nostru si de ce ai ales sa joci la noi?: Skinurile , balanta jocului si adminii prietenosi (Te pup Auguletz }Ai citit regulamentul?: ce imi plac sarmaleleAi TeamSpeak?:Desigur (srry pentru activitate)Mentiuni?:dau head prin perete, adminu m-a vazut si mi-a dat in cap cu un burete
 10. Scuzati inactivitatea , si Mentiunea am uitat sa o editez.. Era "dau head prin perete, adminu m-a vazut si mi-a dat in cap cu un burete" Si "ce imi mai plac sarmele" Ma scuzati va rog Nu o sa mai fac astfel de greseli.
 11. Numele tau de pe server: BebelinoData nasterii: 26.11.2005Primele 7 cifre din CNP: 5051125Varsta:14Ore jucate+link GT : aiciCat la % cunosti partea de amxx?:80% Invat repede :]Ai mai fost admin? Si daca da, cat timp?: Am fost , chiar si pe acest server.Timp de o luna parca din cate tin mine .Activitate noapte/zi: Zi , din cauza scolii .Steam ON/OFF: OFF ( VAC BAN )Contact: [email protected] ce doresti acest grad: Sa ajut serverul cat pot , si cu ce pot .Vei putea dona vreodata: Da , nu sunt 100% sigur.Ce te atrage la serverul nostru si de ce ai ales sa joci la noi?: Am ales sa joc aici pentru ca e un server cu potential si sunt sigur ca admini isi fac treaba cum trebuie Ai citit regulamentul?:Desigur ( oho regulament nou )Ai TeamSpeak?:Da. Mentiuni?: Nu am alte mentiuni. (bagam bine)
 12. Numel vostru de pe server:Bebelino Cui ii faci aceasta urare?:Mamei mele si Prietenei mele. Mesajul: Tu ai adus în calea mea fericire, bunătate şi dragoste. Mulţumesc pentru lecţiile de viaţă pe care mi le-ai dăruit. De la tine am învăţat că pot fi sensibil, dar şi puternic , în acelaşi timp. În această zi de primăvară îţi adresez un gând bun şi curat, dar şi un mărţişor din suflet. La mulţi ani, mama! Sunt un milion de stele si un milion de vise , tu esti singura mea stea si singurul meu vis. Te iubesc ! Te port in gand si in suflet, te simt in aerul pe care il respir. Faci parte din mine pentru totdeauna.
 13. Numele tau de pe server: BebelinoData nasterii: 26.11.2005Primele 7 cifre din CNP: 5051125Varsta:14Ore jucate+link GT (Clickhttps://www.gametracker.com/player/Bebelino/93.114.82.151:27015/Cat la % cunosti partea de amxx?:80% Invat repede :]Ai mai fost admin? Si daca da, cat timp?: Am fost , chiar si pe acest server.Timp de o luna parca din cate tin mine .Activitate noapte/zi: Zi , din cauza scolii .Steam ON/OFF: OFF ( VAC BAN )Contact: [email protected] ce doresti acest grad: Sa ajut serverul cat pot , si cu ce pot .Vei putea dona vreodata: Da , nu Ce te atrage la serverul nostru si de ce ai ales sa joci la noi?: Am ales sa joc aici pentru ca e un server cu potential si sunt sigur ca admini isi fac treaba cum trebuie Ai citit regulamentul?:Desigur ( oho regulament nou )Ai TeamSpeak?:Da. Mentiuni?: Nu am alte mentiuni. (bagam bine)

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...