Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !
A lot of customization
Now you have a lot of customize settings in Admin Control Panel.
Don't get lost, please. You have a good idea? Tell me what you need in features.
Thank you buddy
Thank you for purchasing theme.
If you need support you can post a private message to me on Invision Community.

Pssst, you are awesome!

Bebelino

Members
 • Content Count

  99
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  45 [ Donate ]

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Si nu a injurat un simplu jucator , a injurat un grad mai mare ... ar fi bine sa primeasca remove . prea mult injura si comenteaza .. Am vrut sa il ajut si tot a inceput sa faca figuri si tot se lua de mine ca dece am venit inapoi in staff.
 2. Nickul tau: Bebelino Data nasterii: 26.11.2004 Primele 7 cifre din CNP: 5041126 Varsta:14 ani Ore jucate+link GT: 77 ore jucate , Experienta admin:1 an si ceva. Activitate noapte/zi:Zi ( ma bate mama ) Steam ON/OFF: ON Contact: https://steamcommunity.com/profiles/76561198970723821 De ce doresti acest grad: Sa ajut serverul , sa curat chatul si sa iau codatii la wg :))) Vei putea dona vreodata: Am donat si o sa mai donez . De ce ai ales serverul nostru: Pentru ca e un server unicat , cu skinuri foarte faine si cu sisteme unice . Ai citit regulamentul: Desigur , dau hs prin zid Ai TeamSpeak?:Da Mentiuni?: ice cooler dooble , VREAU EXTERMINATE !!! Acum sper ca e bine , am citit tot regulamentul si sunt pregatit sa fiu inapoi admin . Va pup.
 3. Frate , pana acum de ce nu mi ai dat slay ? eu am fost afk da ? am revenit in joc si dupa am inceput sa joc cand ai vazut ca joc tu repede ai dat slay ca cine esti tu . Eu am facut un kill si daca fac kill inseamna ca nu-s afk si nu am facut camp in baza sa dai slay ma duceam sa omor inamici .
 4. - Numele tau: Bebelino - Numele adminului reclamat: Pasha Biceps - Harta: De_Nuke32 parca - Data/Ora: 12:10 - Motiv: Slay fara motiv . -Dovada (ss,demo,print) :https://imgur.com/a/J2mCQeP - Mentiuni : ma face si Bebe , se ia dupa nume . eu am fost putin afk ca imi faceam setarile si dupa revin in joc fac un kill pe WidowMak3r poate si el sa spuna asta si dupa dau sa ma urc pe scara si imi da slay. Putea sa imi dea slay cand eram afk nu cand ma miscam .. si nu ai cum sa dai slay la ct cand sunt ultimul in timp ce ma misc ca poate castig ...
 5. Nickul tau:Bebelino Data nasterii:26.11.2004 Primele 7 cifre din CNP: Varsta:14 ani Ore jucate+link GT: UnderMentenance Experienta admin: 1 an + Activitate noapte/zi: Zi ( ma bate mama :(( ) Steam ON/OFF: ON , Ly Marian Contact: Bebelinodelegenda@gmail.com De ce doresti acest grad: Sa ajut , cum am ajutat odata Vei putea dona vreodata: Am donat , si o sa mai donez . Nu vreau itm la schimb De ce ai ales serverul nostru: E cel mai fain , si staff matur. Ai citit regulamentul: Desigur , Dau HS Prin Zid . Ai TeamSpeak?:Cum sa nu :))) Mentiuni?:Vreau exterminate.
 6. 111 - a facut ilegale si ia dat politia sentinta cu moartea .
 7. Idem Widow , !!!!
 8. Numele meu de pe server este : Bebelino zis si cel cu exterminate .
 9. Voi fi prezent: Bebelino Daca intervine ceva , o sa va anunt !

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...