Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

Widow Mak3r

Members
 • Content Count

  732
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4
 • Puncte DeLegendă

  29,558 [ Donate ]

Widow Mak3r last won the day on August 23

Widow Mak3r had the most liked content!

Community Reputation

31 Excellent

About Widow Mak3r

 • Rank
  Mak3r.
 • Birthday 06/12/2001

Recent Profile Visitors

550 profile views
 1. Nick :WidowMak3r Grad :Kami Sama Absenta / Retragere :Retragere Perioada:Nu stiu sigur. Motiv :Scoala imi ocupa prea mult timp si nu mai pot sa ma joc pe server decat in weekend.uri. Alte precizari : 1. Mi a facut placere sa fiu alaturi de voi la bine si la greu, bafta cu serverul in continuare. 2. As dori sa ramana VIP.ul pentru cand ma mai joc pe sv. 3. Va pupa Widow
 2. Nickul vostru: WidowMak3r IP-ul (www.iptest.ro):89.36.174.215 STEAMID-ul:STEAM_1:0:928067787 Motivul pentru care aţi primit ban: Nici eu nu stiu Adminul care te-a banat:Cred ca mi am luat ban de la server Ora aproximativă:15:30 Dovezile tale (Print la consola):
 3. wg.ul e facut la alta ora, tu ai luat ban la 12:30 si ai facut wg.ul la 21:10
 4. eram pe server , dupa parerea mea banul a fost corect acordat.

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...