Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

SaMaBaTaTaTa

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  820 [ Donate ]

Community Reputation

1 Neutral

2 Followers

About SaMaBaTaTaTa

 • Rank
  Visitor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. - Nickname: Dragos12 - Ip: 82.79.101.48 - Steam-id: - - Motiv: no.wg - Dovada: https://imgur.com/a/MveqINz eu am incercat sa i arat cum se face un wg dar nici macar nu sa obosit sa iasa din cs.
 2. Succes bro esti de treaba ore decente mult succes fara incidente
 3. - Numele tau: SaMaBaTaTaTa - Numele adminului reclamat fLo # scooBy - Harta: - Data/Ora: 15.02.2020 / 22:40 - Motiv: Cere WG si e HELPER. -Dovada (ss,demo,print) : https://imgur.com/a/3kOfSWY
 4. Activitate bunicica ai lucrat la limbaj dar mai intra pe ts pana iti iei microfon.
 5. nu te-am vazut nici o data pe server. Fi mai activ si poate o sa iti dau
 6. Regulament necitit. Ore insuficiente. Pe ts nu intri, nu te-am văzut nici o data pe server. Nu ne dorim niște Admini incapabili. Noi ne alegem staff-ul cu strictețe și nu ne dorim persoane de genul.
 7. trebuia sa faci aseară cererea de unban. Alta data sa ai aplicata wargods instalata. Când nu o sa mai joci cu coduri o sa îți iei unban.
 8. daca toata lumea ar avea aceste seturi care ar mai fi farmecul ala de a castiga skinuri ??
 9. contra . Motivul : eu eram la biserica iar varul meu a dormit la mine in seara respectiva si el stiasa se joace cs are 13 ani si nu am cerzut ca imi stie parola dar mi-a vazut-o si dupa ce am ajuns acasa am intrat pe cs si mia spus mr.maquix ce s-a intamplat nu a fost ceva intentionat nu aveam de unde sa stiu ce face varul meu eu mi-am pus parola la pc si nimeni nu va mai putea sa intre . eu nu asi fi facut asa ceva . pentru ca eu imi doream foarte mult sa ajung aici si sa pierd gradul asa de repede . Va rog frumos sa ma scuzati pentru ce a facut varul meu promit ca nu o sa se mai intample am luat masuri privind acest lucru.
 10. De la mine ai un PRO, daor cu conditia sa promiti ca o sa fi capabil. Mult succes !!!

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...