Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !
A lot of customization
Now you have a lot of customize settings in Admin Control Panel.
Don't get lost, please. You have a good idea? Tell me what you need in features.
Thank you buddy
Thank you for purchasing theme.
If you need support you can post a private message to me on Invision Community.

Pssst, you are awesome!

[SyoNNaiRE] D3nyo

Manager Server
 • Content Count

  599
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12
 • Puncte DeLegendă

  5,260 [ Donate ]

[SyoNNaiRE] D3nyo last won the day on July 13

[SyoNNaiRE] D3nyo had the most liked content!

Community Reputation

47 Excellent

About [SyoNNaiRE] D3nyo

 • Birthday 07/20/1998

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pe langa faptul ca mai ai si 2x jump si start runda cu hp si armura + arme vip mai vrei si 10 hp pe hs? Prea mult HP dupa aia. E bine cat e acum.
 2. Pa pa Ai primit recompensa pentru reclama facuta cat si despre ce ai zis atunci la campanie admini.
 3. va frate ce mi-ai facut la cont ca nu mai pot intra pe sv

 4. @Nesquik Nu am nevoie de copii ca tine in STAFF, ti-am observat comportamentul si nu doresc astfel de persoane.
 5. @Y lov3 sarmal3 ! pm cu datele @ziyech pm cu datele @Fragique. pm cu datele (amx_destroy numele) @TheWallMen experienta slaba , asta inseamna ca nu stii absolut nimic amxx @dRo0GaTu? datorita comportamentului tau pe sv @CreedoW pm cu datele
 6. pm cu datele. Allo e slot nu e admin.
 7. In fiecare saptamana conducerea serverului CSGO.DELEGENDA.RO organizeaza eventul "Ruleta Norocului" unde puteti sa castigati diferite premii.. Pentru a participa tot ce trebuie sa faceti e sa lasat un reply in acest topic cu numele vostru pe server. Premiile & Locurile Loc 1 -> Joc Darksiders Warmastered Edition + 5 Cufere Hyper + 5 Key + 500.000 BitCoins Loc 2 -> Joc Batman : Arkham Origins + 5 Cufere Platinum + 5 Key + 500.000 BitCoins Loc 3 -> Joc Alien : Rage Unlimited + 5 Cufere Diamond + 5 Key + 500.000 BitCoins Loc 4 -> Joc Strider + 5 Gold + 5 Key + 500.000 BitCoins Loc 5 -> 1x Deagle Premium Stattrack + 1.000.000 BitCoins + 5 key + V.I.P o Luna ◘ --- Reguli & Informatii --- ◘ Jucatorii care au fost prinsi utilizand coduri vor fi descalificati automat; Nu aveti voie sa participati cu doua conturi; Nu puteti sa dati premiul vostru altcuiva; "Ruleta Norocului"" incepe pe data de 13.07.2019 si extragerea va fi facuta pe data de 22.07.2019
 8. SEDINTA STAFF 06.07.2019 Sambata, 20 Iulie 2019 ora 20:00 se va organiza o sedinta cu adminii serverului CSGO.DELEGENDA.RO pentru a se discuta anumite lucruri cum ar fi probleme , sugestii si alte lucruri care vor ajuta in evolutia serverului. Modul este simplu. Sedinta va avea loc pe serverul de TS ( ts.delegenda.ro ) Voi fi prezent:(nick) --------------------- Nu voi fi prezent:(nick) Motiv:

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...