Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

[SyoNNaiRE] D3nyo

Manager Server
 • Content Count

  1,424
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  49
 • Puncte DeLegendă

  40,705 [ Donate ]

[SyoNNaiRE] D3nyo last won the day on February 21

[SyoNNaiRE] D3nyo had the most liked content!

Community Reputation

143 Excellent

About [SyoNNaiRE] D3nyo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cica nu ai facut bulentinul din cauza unei probleme =)) . Ai 16 ani si nu ai buletin?
 2. Nu văd nici un motiv de ceartă. Ti-a zis sa intrii pe TS cat esti pe CS! Asta scrie si in regulament. Ai lipsit la ședința flo, dar am spus asa : " de acum cine e pe cs si nu intra pe TS, il sanctionez! ". Daca ar fi sa o iau logic si prin pozele date de tine, ti-ai făcut singur reclamație pentru că deși ti s-a atras atenția sa intrii pe TS, nu ai vrut. Ma gandesc ca nu te mânca sau ceva daca intrai pe TS sa lămuriți ceva anume. In regulament scrie ca trebuie sa va respectați intre voi, dar nu doar atat. Trebuie sa și comunicați, sa va ajutati intre voi pentru ca sunteti colegi. Nu vreau sa mai vad astfel de reclamatii inutile si copilărești. VREAU RESPECT INTRE VOI SI INTELEGERE + ACTIVITATE PE TS( NU CONTEAZA CĂ ESTI PE MUT, DOAR SA FI ACOLO).
 3. Graficul activitatii tale pe ultimele 30 zile. Nu vreau sa mai dau slot iar dupa sa il scot iar.
 4. Nu mai trebuia cerere de retragere pentru ca ti-am scos deja gradul. Ti-am spus ceva pe whatsup si ai promis ceva si nu te-ai tinut de cuvant.
 5. Pm cu datele ( nume & pw ). Vei primi vip o saptamana. Pm cu datele ( nume & pw ). Vei primi vip o saptamana.
 6. L 02/21/2020 - 12:50:20: Azzy exterminate drz(188.24.70.249) L 02/15/2020 - 19:15:44: Azzy exterminate dev(188.24.70.249) Hm, ip-ul tau este ca al acestui codat caruia i-am dat si eu ban + exterminate pe motiv ca juca cu wall.
 7. Unii dintre voi nu știți să țineți mana pe mous cand trageți, da sa faci codati pe x si y știți.
 8. https://imgur.com/pQQSB58 https://imgur.com/LOUiSEA - aici tu l-ai injurat de mama. • Injuriile grave, duse la extrem(cele de morti, de raniti de familie , rude etc) se pedepsesc cu BAN PERMANENT! Nu cred ca cuiva i-ar placea sa fie injurat in asa fel, mai ales daca unul dintre parinti / rude are o problema de sanatate. Daca avea acces la ban, putea sa iti dea si permanent. ulap agis , nu vad sa fi scris alupigus.

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...