Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

amnesie2.0

Members
 • Content Count

  211
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  1,846 [ Donate ]

Community Reputation

8 Neutral

1 Follower

About amnesie2.0

 • Rank
  Regular
 • Birthday 04/13/2005

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. - Nickname: alinutz - Ip: 109.131.2.173 - Steam-id: STEAM_1:0:1908474451 - Motiv: drop.wg - Dovada: css_nuke_rarea0000.bmp
 2. - Nickname: - Ip: - Steam-id: - Motiv: - Dovada:
 3. Hai ca nu joci cu wall asa „subtil” , nu e bug , am avut si eu steam si ma jucam fara 2 tinte pe csgo remake , poza aia demonstreaza ca si cu steam-ul tau ala de 2 bani ai cod ))))
 4. Am pierdut un admin foarte bun , bafta cu tot ce iti propui!
 5. Șefane ? Suntem pe tarla sau suntem pe un server civilizat ? 1 la mana , Maximilian e un admin remarcabil , 2 la mana daca un jucator a mai fost verificat , CE ROST MAI ARE SA IL MAI IEI LA TESTE AVAND IN VEDERE CA A FOST CURAT ATUNCI ??♡♡
 6. Bafta , daca nu iei 6,96 in ele tot degeaba.

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...