Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

Al3xTheK1ng

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  0 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About Al3xTheK1ng

 • Rank
  Visitor
 1. Nickname: Al3xTheK1ng Varsta: 16 STEAM ON/OFF: OFF Timp jucat pe server(link GT): https://www.gametracker.com/server_info/93.114.82.151:27015/top_players/?query=Al3xTheK1ng Contact (Y!M, Skype, Facebook, STEAM): forum/Discord Ati Citit Regulamentu?: This summer it s gonna be hot Stii ca daca esti inactiv mai mult de 7 zile slot-ul iti va fi scos?: Da
 2. Buna ziua , ma numesc Alexandru , am jucat pe comunitatea DeLegenda sub nickname de Al3xTheK1ng , am avut o activitate decenta in decursul a celor 5 zile de cand m am alaturat comunitatii , in decursul zilei de azi am luat ban pentru limbaj abuziv ( Ban permanent pe ip si Destroy ) Mi se pare umpic exagerat , va rog frumos daca puteti accepta aceasta cerere de unban alaturi de scuzele mele . O zi frumoasa

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...