Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

Emilian

Members
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  3,560 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About Emilian

 • Rank
  Visitor

Recent Profile Visitors

16 profile views
 1. Nickul vostru:GodSmack IP-ul (www.iptest.ro):188.26.21.146 STEAMID-ul:nu joc pe steam Motivul pentru care aţi primit ban: drop wg Adminul care te-a banat:G59 / $lick $loth" Ora aproximativă:17-17:30 Dovezile tale (Print la consola):https://imgur.com/dP7e8J6 Am instalat un WG care nu era bun din cate a spus ADMINUL DLG si cand am inchis acel program WG m-a scos si de pe Cs.. WG www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1858220 M-am uitat si eu aici si scrie ca am awp fast-zoom dar eu nu joc awp , si e un cs instalat de pe internet , dar o sa scot acel cfg sau daca nu scot alt cs care e sigur

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...