Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

xKiller

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  0 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About xKiller

 • Rank
  Destroyer of Worlds

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 13. Nu bateti adminii la cap cu fel si fel de tampenii gag 3-5 minute / ban 10 minute. Adminii pot fi verificati doar de CO-OWNERI ,OWNERI si FONDATORI. Se vede ca nu ai citit regulamentul, bafta!
 2. dar sa ai grija la comportament
 3. Nickul tau: xKiller Data nasterii: 01.02.2004 Primele 7 cifre din CNP: 5040201 Varsta: 15 Ore jucate+link GT: https://www.gametracker.com/player/xKiller/93.114.82.151:27015/ Experienta admin: aprox 3 ani Activitate noapte/zi: zi Steam ON/OFF: ON Contact: Discord: DarkSoul1324#7550, Steam: http://steamcommunity.com/id/darksoul1324v2, Facebook: https://www.facebook.com/alexandru.pripon.3 De ce doresti acest grad: Doresc acest grad deoarece doresc sa ajut la mentinerea serverului sa fie un loc cat mai placut unde sa te joci, sa scap de codati si sa mentin un chat curat, fara un limbaj vulgar Vei putea dona vreodata: Deja am donat De ce ai ales serverul nostru: Deoarece este cel mai bine structurat server de mod CSGO, playerii sunt primitori si staff-ul este bun Ai citit regulamentul: this winter it's gonna be cold Ai TeamSpeak?: Dap, si ts3 si ts5 (beta) Mentiuni?: dau cap prin zid
 4. Nickname: xKillerCine ți-a dat ban? : FlorinUnique ID: IRLGTAGQFagvU8ZbEpnUC2X1r0I=Dovada(printscreen): Detalii: Nu stiu motivul pentru care sunt interzis.Motiv: Interzis (aparent)

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...