Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

Cosmin.

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  1,895 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About Cosmin.

 • Rank
  Visitor

Recent Profile Visitors

19 profile views
 1. Nick: Cosmin.Nick-ul inculpatului: @fnX Detalii: Omu' imi da ban ca stau de vorba cu un prieten si fac caterinca tot cu acel prieten =)) sunt doar copii terminati aici Dovadă (obligatorie): http://prntscr.com/qb5suwMotiv: <19:05:22> You were banned for 7 days from the server by "fnX" (cauta.scandal.altundeva.) Scuza-ma dar stiam ca decat fondatorii pot raspunde la cererile unban. Tu ai decat un administrator cu care faci abuz.
 2. Tu ma injuri pe mine de morti si imi spui ca sunt copil si tot eu sunt arogant? =)) In privinta lui DLG, el imi sufera si da kick de pe serverul de CS si TS.
 3. Nick: Cosmin.Nick-ul inculpatului: @fnX Detalii: Omu' imi da ban ca stau de vorba cu un prieten si fac caterinca tot cu acel prieten =))Dovadă (obligatorie): http://prntscr.com/qb5suwMotiv: <19:05:22> You were banned for 7 days from the server by "fnX" (cauta.scandal.altundeva.)

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...